Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehřívá se mi notebook?

Od: chinema odpovědí: 2 změna:

Ahoj chtěla bych poradit, poslední dobou se nam sám od sebe často vypíná notas, je nabitý nebo ikdyž je připojený, nejsem profik na pc, ale myslím, že se nějak přehřívá, tak jsem si stáhla cpuid hard. a nevyznám se v tom, jaké teploty by měly být optimální?

jde udělat obrázek jinak než přes tlač. prtsc - mně totiž nefunguje už ani to tlačítko... jak jsem si teď všimla :/

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Asi bude zanešený prachem větrák na procesoru a grafice. Chtělo by to rozdělat notebook a stlačeným vzduchem profouknout. Taky je dobrý notebook používat na pasivní či větrací podložce. Občas provést kompletní přeinstalování OS.

hodnocení

0x

Je potřeba vyčistit radiátor chladiče a vrtulku větráku, je možné že bude potřeba vyměnit i chladící pastu na procesoru. Pokud používáte notebook v posteli nebo podobném prostředí tak používejte pod notebookem nějaký tácek, aby měl zcela volné větrací otvory a větrák nenasával prach. Používat chladící podložku je hovadina, notebook který je v pohodě se musí uchladit bez cizí pomoci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]