Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Foto z tabletu do PC

Od: monkeys odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, nikdy jsem neměl problém dávat fotky z tabletu (Samsung). Byly jsme teď o víkendu na dovolené a a mám tam 389 fotek, když je všechny zároveň chci přetáhnout do složky na ploše počítače, ve složce se objeví jen 12 fotek. Zkoušel jsme to po 20ci, pak místo 20ci fotek se tam zkopírovalo jen 3 kusy fotek, přeci to nebudu dělat po jednom. Nevíme jaká je příčina a jak to řešit? Děkuji za rady rádcové.

monkeys.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a zkoušel jste zkopírovat jen jednu složku nebo jednotlivé fotky výběrem? Zdravím!

doplněno 25.06.13 00:14:

A co zkusit kopírovat z tabletu na flashku - to by fungovalo? A z flashky do PC.

doplněno 25.06.13 00:18:

Podívejte se, jak je velká ta složka s fotkama a jestli není málo místa na disku C. Případně zkuste kopírovat na jiný oddíl v PC (pokud tam je).

doplněno 25.06.13 10:22:

Někdy se kopírování přeruší, když systém najde poškozený soubor, přes který se nedostane. Ale, měl by o tom podat (snad) chybové hlášení.

monkeys
hodnocení

No zkoušel jsem to tak, že jsem otevřel složku, kde je foto a tam přetáhl přes všechny myší a dal ctrl+c, potom jsem zkoušel tak, že jsem pravým klikl na složku, kde se nachází foto a zkopíroval, to jsme vložil na plochu a objevilo se tam opět pár jedna desítka fotek místo tří stovek.

monkeys
hodnocení

A ještě něco, když zkpíruji všechny fotky zároveň do složky v PC, tak vyjede tabulka a tam se načítá kopírování fotek a že za 5 minut to bude hotové, během necelé minuty se to samo vypne (jako by se samo přerušilo kopírování) a mám tam jen ty fotky, které se tam stačili skopírovat.

ijacek007*

no já bych na to šel možná trochu jinak

pokud vám doma nevadí že budete fotky tahat netem nainstaloval bych do tabletu i pc síťové uložiště dropbox db.tt/... .

nechal bych si všechny fotky s tabletu zálohovat do cloudu odkud je pak mužete například nazdílet známím a odtud bych je stáhl do pc. Já takhle fotky zdílim z android zařízení nikdy nevím kdy bych mohl o telefon přijít a fotek by mi bylo líto takhle mam aspoň vždy když jsem na wifi udělanou zálohu.

monkeys
hodnocení

Ten Dropbox to je soukromé? Nebo je to něco jako Picasa 3, kde to může vidět a nějaká komunita?

ijacek007*

dropbox je uložiště s možností zdílení vše je soukrome pokud nenastavíte jinak.

tere71*
hodnocení

0x

Souhlásím, že to pravděpodobně bude malým místem na disku, popř. bych je zkusila přetahovat ne najednou, ale pokouskách... Pokud všechno selže tak to jako profesionál vypnete a zapnete a pak to fungovat musí..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]