Nejste přihlášen/a.
Rozjeď počítač v nouzovém režimu - po strartu mačkej F8 a z menu pak vyber Stav nouze s prací v síti.
Pak odinstaluj veškeré ovladače grafiky a nainstaluj nové (stáhneš z netu podle výrobce a typu notesu).
doplněno 07.08.13 20:06:Mimochodem - o jaký jde notes?
doplněno 07.08.13 20:40: No jo - stane se... Takže zbývá reinstalace.
Pokud jde o prodej na splátky - mám dobré zkušenosti s Mironetem, který spolupracuje s HomeCredit (viz - info2.mironet.cz/... ), bohužel ale hry nehraju - takže s výběrem typu neporadím.
Tak se to povedlo, za to Vám děkuju. Jenže teď mi to mou grafickou kartu nechce najít. Při startu se mi objevila instalace hardware, ale po instalaci to napsalo, že instalaci nelze dokončit. Teď nevím, co mám dělat, protože jediný ovladač, co je pro tento notebook byl ten, který mi pokazil před chvílí notebook. Opravdu netuším, co mám dělat. Jinak notebook je Umax D470W (6 let starý).. Zároven se chci zeptat, i když to sem vůbec nepatří, jestli nevíte o nějakém prodejci notebooků, který prodává na splátky třeba s 10ti% úrokem (jedna splátka navíc). A popřípadě, jaký notebook by jste mi poradil do 12ti tisíc? Kamarád si kupoval v Datartu za 11 a jede mu tam i ten Battlefield 3 na plné detaily a to je prý už co říct.. Já bych si ho tam taky koupil, ale už ho nemají, což je škoda.. Ještě jednou děkuju.
Na splátky nekupuj, nemá to žádný smysl, radši si našetři celou cenu. Pokud ho chceš na internet, filmy atd., tak nepotřebuješ Windows a ber tohle. Pokud chceš hrát, stříhat video nebo něco podobného a kvůli tomu potřebuješ Windows, ber tohle (ten je ale pomalejší).
A že kamarádovi na notebooku za 11k jede BF3 na plné detaily, tomu nevěřím, leda že by měl nastavené malé rozlišení. Levné NB prostě ten výkon nemají.
doplněno 07.08.13 21:36:První je alza.cz/... a druhý alza.cz/...
Tvůj kamarád má asi alza.cz/... .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.