Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepodařená instalace - nejde nainstalovat

Od: huhla* odpovědí: 5 změna:
Instaloval jsem hru ale v instalaci se to seklo takze jsem musel vypnou PC. Kdyz jsem PC znova zapl hra mi nesla nainstalovat sla bud spustit a nebo odinstalovat. Spustit nesla a odinstalovat take ne. Vyskocila mi tabulka ze neni co odinstalovat. Prosim poradte jak ji mam ted nainstalovat. Diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Odinstaluj tímhle: studna.cz/...

lukyn1811*
hodnocení

0x
Tak jí zkus odinstalovat třeba CCleanerem( slunecnice.cz/... a pak znovu nainstalovat.

huhla*
hodnocení

no ale nejde to porad ani pres Ccleanera ani pres to druhy. ja uz proste nevim
a můžeš trochu specifikovat jak ti to nejde odebrat přes ten uninstaller? Ono to má totiž dvojí odinstalování, jedno klasické, tam to nepujde, druhé že to prohledá registr a disk a odmaže co k tomu patří, je to nějaká podvolba tý odinstalace (dostaneš se tam přímo z té klasické)

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud nová instalace nevyužije již nahrané soubory a instalace se pokaždé zasekne,a ani odinstalace pomoci dalších programů nefunguje,nezbyde ti ,než že vybereš soubory té hry ze systému a smažeš.Výběr provádím pomocí Windows comanderu a prohlížím výpis.Pokud se tam objeví,že soubor je z té hry,smažeš ho natvrdo.Po smazání všeho,co najdu,většinou naskočí i instalátor.

Je to strašně pracné ale funguje to.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]