Nejste přihlášen/a.
Máte někdo ovladač do winXP pro c19-1w? Moje xp nechtějí nastavit správné rozlišení.
doplněno 12.07.13 17:46:Mám ATI Rage Pro AGP
Podívejte se přes ovládací panel "Zobrazení" na údaje podle obrázku.
Na kartě "Nastavení" byste měl v červeně označeném políčku mít typ monitoru a grafické karty. Pak klikněte na tlačítko "Upřesnit" a novém okně přepněte na kartu "Monitor" a překontrolujte zaškrtnutí u červeně označené volby. Pokud bude políčko zaškrtnuté, zaškrtnutí zrušte. Klikněte na OK - okno se zavře a zkuste na kartě "Nastavení" změnit rozlišení obrazovky.
Problém není v kartě ale v systému který nemá informaci o monitoru (asi ošizený kabel). Z toho důvodu nastaví Monitor plug and Play a ten nemá širokoůhlá rozlišení. Proto jsem se ptal na ten ovladač. Nebo položku do registru.
doplněno 16.07.13 18:34:Ach jo. Je mi úplně jedno jestli se grafika třeba upeče, hlavně nastavit to zatracený rozlišení! Pokud systém neví jaký monitor má připojený, použije základní nastavení a to nemá v definici širokoůhlá rozlišení. Jak už to mám vysvětlit?! Hledám ovladač, ne rady na koupení nové karty!
Já si také myslím, že je problém v kartě. Někde bych ji měl mít, širokoúhlý monitor mám také, jestli ji najdu a zprovozním, tak ti napíšu výsledek.
Jen mě napadlo, máš vůbec nejnovější ovladač?
doplněno 16.07.13 10:49:Ten Hansol ale nebyl širokoúhlý...
Ovladač jsem neměnil od sestavení a instalace pc před třemi roky. Karta (nebo systém) rozeznal původní monitor hansol 730e, takže omezení bude v kabelu ve kterém asi chybí některé datové vodiče.
-
Víte někdo jak nacpat windows do chřtánu určité rozlišení?!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.