Nejste přihlášen/a.
Docela se nedá vyhodit a jmenuje se "Bigseekpro.com. Nevím proč,ale jednoho dne se mi ujal vlády nad IE a nemůžu se šmejda zbavit.
Bigseekpro.com je webová stránka, která funguje jako prohlížeč únosce, protože mění výchozí vyhledávač a domovské stránky na Bigseekpro.com.
Problém je i ten,že TO nemůžu nikde v PC najít. Adresa je nahoře v omniboxu, a ať dělám co chci,ani se nehne.
Kdyby někdo věděl...díky.
AdwCleaner, potom mi pošli log z HijackThis:
Stáhni si HijackThis, spusť jako správce (administrátor), klikni na "Do a system scan and save a logfile"a vytvořený log.txt mi pošli na admin[zavináč]pctipy.net, pak ti odepíšu, co dál.
Co jste v inkriminované době instalovala za programy? Pravděpodobně jste automaticky odklikala instalaci a neodškrtla (nezrušila) nabídku instalace dalšího programu nebo toolbaru.
Vzhledem k tomu, že se tyto nabídky objevují čím dál častěji, doporučuji do budoucna věnovat instalacím dostatek pozornosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.