Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možná instalace W7?

Od: papucok* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.

Prosím Vás,je možná instalace na tuto konfiguraci?

leteckaposta.cz/...

Děkuji :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Win7 nainstalovat půjde, otázkou je, co tě vede k myšlence nahradit WinXP ´sedmičkama´...

doplněno 24.06.13 14:42:

Toho ukončení podpory bych se zase tak moc nebál... :-D Sice MS přestane vyvíjet patche, ale WinXP budou fungovat dál a programy na nich také. Mně ještě ´vesele´ funguje jedno pecko na W2k - a nemá problém...

doplněno 24.06.13 19:15:

..."platím přes internet"... - asi ne zcela rozumím... Myslíš tím, že pokud nebude WinXP dále patchováno, nebude bezpečné platit netovou cestou? Týýýý brďo - to máš v MS takovou důvěru? - protože záruku nemáš z ´jejich´ strany žádnou - a na nic...

A - asi tě zklamu - není to bezpečné ani na opatchovaném systému, pokud nedodržuješ určité zásady. A pokud je dodržuješ, patchů netřeba - nebo aspoň není jejich (ne)aplikace zásadní... *smich*

papucok*
hodnocení

Vede mě k tomu to,že XP již příští rok nebudou podporovány ze strany MS.

papucok*
hodnocení

A když platím přes internet? *nevi*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nainstalovat půjde, ale otázkou je, co všechno nebude pod W7 fungovat. Já tu mám Ex5430 a 5630, ale W7 bych v nich neriskoval.

doplněno 24.06.13 21:38:

"... otázkou je, co všechno nebude pod W7 fungovat."

Vždyť to píšu. Nestojím o to, komplikovat si život HW nekompatibilním s W7.

papucok*
hodnocení

Děkuji.

A včem bych měl spatřovat ten risk?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]