Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s internetem - pomalost

Od: jurovic odpovědí: 5 změna:

zdravim sódruzi , tož mám problém s internetem , je moc pomalé , měl sem s tim problém nedávno nešel mi vůbec , tož sem odinstaloval antiwir protože to bylo to zakázané , a tož už mi šel ale je pomalé jak sfiňa , jako že né že pomalé třeba videa se mi načítajó rychle ale jinak stráánky se zobrazujó pomalu , tož dik za rady sódruzi .

Jurovič.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Tohle si vytisknu a přinesu do školy na hodinu češtiny, bereme něco o nářečích*smich*

A k tématu:

Jaký máš operační systém? Jaký tam byl antivir? CCleaner znáš?

xeron*

Já bych si to vytisknout nemohl, protože konkrétně toto nářečí mě vždycky akorát tahá za uši.

pinkulinka*
hodnocení

0x

Víš co? Nainstaluj si antivir: Avast!, potom Ccleaner a nakonec Seedltup Free. Taky jsem měl zasekaný internet a tyto prográmky mi pomohly.

praivo*

CCleaner stačí a co se týše antiviru, doporučuji Microsoft Security Essentials nebo Comodo Internet Security Premium, Avast! otravuje reklamami a slabší počítač může dost zpomalit.

borek*
hodnocení

0x

Zdravím,

já jsem zase spokojený s programem EASY CLEANER.Zde je na něj odkaz -

slunecnice.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]