Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Existuje prosím nějaká možnost, nějaký programový zařízení nebo něco, které vypne reklamu na začátku videa na youtube.com?
Asi nejsem sám komu to leze na nervy. Ostatní stránky jako zpravodajské portály aj. tam to ještě přežiji.. ale zde kde trávím hodně času bych to opravdu rád pořešil, protože už se to prostě nedá. Aby tam prostě ty reklamy nelezly!
Předem díky ale moc šancí tomu nedávám.
Mně pomohl AdBlock Plus. Je pro Chrome, Firefox a asi i pro Operu a IE.
doplněno 23.06.13 21:01:Nišeho je neboj, Chrome je ukecaný a doplněk potřebuje přistupovat k datům, aby mohl blokovat a aby sis mohl vytvářet vlastní filtry.
ahoj tak jsem se na to podíval, chci to přidat do chromu a napsalo mi to toto : nainstalováním doplňku pravděpodobně umožníte programu zpřístupnit všechna svá data na všech webech a kartám a vyhledávacím aktivitám...hmm. Tak to nevím tedy.
Já vím tak díky moc třeba to zafunguje. No jsem dost opatrnej...nedávno psali jak nás FBI sleduje a Amíci všeobecně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.