Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypnutí pc při výhradně při starších hrách

Od: edems odpovědí: 2 změna:

Zdravím, dnes jsem si konečně opět pořídil Gothic 1, ale moje radost netrvala tak dlouho, jelikož se mi asi tak po 15 minutách vypne PC.. "Spadne grafika" ( po obraze naskáčou pixely, obraz se rozostří a zasekne, začne chrcět z reproduktorů a pc se sekne ).

Počítač je kolem 4 let starý Grafická karta : Nvidia 9800gt

Ram : 4 GB

Procesor : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2,6 GHz, systém 32 bitový.

Kdyby se našel někdo, kdo by mně dokazál poradit, jak se tohoto problému zbavit, byl bych velmi vděčný. Předem díky za odpovědi a rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

namelessthe*
hodnocení

0x

tato sestava by to měla v klidu zvládnout, zkus vyčistit od prachu, pač se ti přehřeje grafika a díky teplotě se grafika vypne

edems
hodnocení

Vysáváno už to bylo mnohokrát.. Vždy to samé...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]