Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s nastavenim tiskarny

Od: petula00* odpovědí: 4 změna:
Zdravim.Instaloval jsem si novou tiskarnu.Jednu uz mam.Normalne mi vytiskla zkusebni stranku vpohode.Ale potom jsem chtel vytisknout nejaky dokument a fakturru na papir A4,alevytisklo se to ale jen na polovicku(jako na A5)Pritom v nastaveni mam nastavenoA4A dela mi to i ta druha tiskarnsNevim kde by jse to uz vic nastavil.Zkousel jse kdeco.doplněno 07.10.13 11:16: OS je XP a tiskárny jsou HP Deskjet 3920 a HP Deskjet INK advantage 2515

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fribble*
hodnocení

0x

Když budeme vědět, jaký OS používáte a o jaký typ tiskárny jde, snad někdo na něco přijde.

petula00*
hodnocení

OS je XP a tiskárny jsou HP Deskjet 3920 a HP Deskjet INK advantage 2515.

fribble*

Pokud obě mašinky dělají totéž, zkuste přímo na téhle stránce nahoře - soubor - vzhled stránky - orientace na výšku - měřítko 100% tj.zrušit zatržení na šířku, pak - okraje, záhlaví ... - zkontrolovat velikost okrajů. Znovu soubor - náhled tisku - pokud bude OK, zkusit vytisknout. a ozvěte se, co to udělalo.

petula00*
hodnocení

Vše vyřešeno.Pomohl bod obnovy .Díky za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]