Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihlašování na PC vs omezená práva

Od: perikles* odpovědí: 8 změna:
Při přihl. na PC se mi zobrazuje, že mám omezená práva..., po odkliknutí vše norm. pokračuje. Jak se toho zbavit? A lze nějak upravit přihlašování, abych nic nemusel potvrzovat a rovnou po zap. PC "došel" až na plochu? PC používám jen já, vše legálně. DÍKY MOC.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Windows? Vsadim se že vista a máš po startu něco co vyžaduje administrátorský práva, já nevim co páč jsi to nenapsal takže usuď zda je to nějaký program nebo vir a podle toho to buď spust jako administrator a nebo smaž...
perikles*
hodnocení

MÁM XP HOME, BUDE TO MÍT ASI SOUVISLOST SE ZADÁVÁNÍM "control userpassword..."

jirkahorak*
hodnocení

0x
přs řádek spustit zadej "control userpassword2" a tam si vyber účet ke kterému se chceš přihlašovat a příště už ti to najede rovnou aniž by sis musel vybírat z nabízených účtů prostě ti počítač najede rovnou.
Přihlašování na PC vs omezená práva
lukyn1811*
Tip: sice jsi to hezky začernil, ale dole je to"hovno"stejně vidět... *smich*
jirkahorak*
á chybička se vloudila, mám takové specifické názvy asi všude-tak se teda omlouvám nechci být totiž sprosťáček*plac*
perikles*
Po zadání"control..."se nic neobjeví... Jinak pod"uživ. účty"jsem veden jako"správce poč.". Tak nevím:(
control userpasswords2
Nastíníš nám co se chce instalovat?
jirkahorak*
á až když dal maverick zprávu jsem si všiml že jsem ti to napsal špatně (control userpasswords2) takže děkuji maverickovi že to hlídá a opravuje a já abych si začal dávat bacha jak co píšu a tobě se omlouvám že jsem tě nechtíc zmátl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]