Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nevíte někdo, jak si může obyčejný uživatel do počítače dát nějaký virus, který jej ovšem příliš nepoškodí?
Chceme to duělat kamarádovi jako žert k narozeninám, protože pořád vtipkuje, že se ho viry vyhýbají.
Mně jednou dal do pc virus kamarád, aby mi pak v opravně přeinstalovali systém, protože mi to jinak nechtěli udělat.
Děkuji.
To bych nedělal, nainstalovat mi někdo virus, asi bych ho přizabil. Kamarád třeba není blbec a tak si nestrká d PC každou kravinu, proto tam nemá ani viry. Vymyslete si, když tak, nějaký jiný vtípek, že třeba něco (vratně) přenastavíte apod., ale virus bych nepokoušel.
Jano, seš si jista, že jste svému kamarádovi opravdu kamarády (dobří kamarádi si takové "žerty" neprovádějí)?
Nemáš-li s viry žádnou zkušenost, buď za to ráda a nepokoušej se nikomu způsobit nějakou nepříjemnost.
Uvědom si, že přeinstalace systému je nejmenší riziko, Mohlo by dojít k mnohem vážnějším problémům!
Několik takových neškodných starých "vtípků" mám někde v archivu,ale vážně, jste si jista, že je to ten správný joke? Ještě k tomu kamarádovi a navíc chlapovi, kterej je ješitnej na to že vira neměl?
Bojím se, že byste splakali(y) nad výdělkem, možná by to přestal být kamarád. Dráždit kobru bosou nohou se nevyplácí a sahat chlapovi na ješitnost je ještě větší naděje, že bude průser, chlapi na podobné "podrazy" těžko zapomínají...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.