Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Virus do pc

Od: janasmolenakova odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

nevíte někdo, jak si může obyčejný uživatel do počítače dát nějaký virus, který jej ovšem příliš nepoškodí?

Chceme to duělat kamarádovi jako žert k narozeninám, protože pořád vtipkuje, že se ho viry vyhýbají.

Mně jednou dal do pc virus kamarád, aby mi pak v opravně přeinstalovali systém, protože mi to jinak nechtěli udělat.

Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

1x

To bych nedělal, nainstalovat mi někdo virus, asi bych ho přizabil. Kamarád třeba není blbec a tak si nestrká d PC každou kravinu, proto tam nemá ani viry. Vymyslete si, když tak, nějaký jiný vtípek, že třeba něco (vratně) přenastavíte apod., ale virus bych nepokoušel.

zajixxx*

Někde jsem viděl prográmek, který když jsem zpusitl tak naskočila čená obrazovka a začalo něco jako formátování disku, a nešlo to vypnout... ( samozřejmě to nebylo real format.)

praivo*
hodnocení

0x

shutdown -f -t 300 a nastavit automatické spouštění. Výsledek: Počítač se 5 minut od přihlášení uživatele sám vypne.

Vypnutí lze jednorázově zrušit příkazem shutdown -a.

iz*
hodnocení

0x

Jano, seš si jista, že jste svému kamarádovi opravdu kamarády (dobří kamarádi si takové "žerty" neprovádějí)?

Nemáš-li s viry žádnou zkušenost, buď za to ráda a nepokoušej se nikomu způsobit nějakou nepříjemnost.

Uvědom si, že přeinstalace systému je nejmenší riziko, Mohlo by dojít k mnohem vážnějším problémům!

zabu
hodnocení

0x

Existuje takovej jednoduchej prográmek, který po spuštění otočí obrazovku vzhůru nohama a pomůže jen vypnutí a znovuzapnutí PC. Nijak jinak to neškodilo. Bohužel jsem zapoměl, jak se to jmenovalo.

hodnocení

0x

Před tím, než podobnou kravinu uskutečníte, přestaňte hulit, hoďte se do střízliva a zkuste polemizovat nad tím, jestli byste byli rádi, kdyby vám podobnou zhovadilost udělal někdo jiný.

hop®
hodnocení

0x

Několik takových neškodných starých "vtípků" mám někde v archivu,ale vážně, jste si jista, že je to ten správný joke? Ještě k tomu kamarádovi a navíc chlapovi, kterej je ješitnej na to že vira neměl?

Bojím se, že byste splakali(y) nad výdělkem, možná by to přestal být kamarád. Dráždit kobru bosou nohou se nevyplácí a sahat chlapovi na ješitnost je ještě větší naděje, že bude průser, chlapi na podobné "podrazy" těžko zapomínají...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]