Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Potřeboval bych odněkud stáhnout funkční directx 3.0 a ať hledám jak hledám nikde nic... Prosím o pomoc, google totiž nepomohl.
Dobrý den, zkuste viz odkaz. Zdravím!
doplněno 21.06.13 17:03:Stáhnete jeden soubor ZIP, rozbalíte a ve složce "DIRECTX"odklepnete soubor "DXSETUP.EXE". Měla by začít instalace.
doplněno 21.06.13 17:23:Patrně začátek instalace - zkuste postupovat dále. Odsouhlaste ty podmínky a pak dál. Mohu se zeptat, zda je toto Vaše první setkání s instalací programu do PC?
V jaké fázi? Už při pokusu o stahování nebo po otevření staženého souboru?
doplněno 21.06.13 17:29: Jestli při spuštění, jak myslí Ben, tak to je seznam součástí instalace. Dejte OK. Já to radši zkoušet nebudu ![]()
když dám ok zmizí to... Nejdříve si ale budu muset zjistit jestli opravdu potřebuju verzi 3.0 a ne jinou, přeinstaloval jsem totiž kamarádovi notebook na win XP a chtěl si zahrát hru flatout2 ale on jí neinstaloval ale má kona flashce nakopírovaný kořenový adresář hry. Prý že je to 100% funkční No a ono to při normální instalaci nainstaluje DirectX nějakou verzi a jelikož má jen kořenový adresář bez těch directx tak mu to nejde, bohužel já si nedokážu vzpomenout jaké to byly... A nejsem si právě jistý jestli to byly zrovna 3.0
Ne, windows používám už od svých sedmi let a dnes jsem rozhodně nepokoušel nainstalovat nic poprvé... :D
Dobrý den, jak je již uvedeno, tak vyšší verzí DirectX nic nezkazíte. Já bych ale viděl problém v tom, že ta hra není nainstalována. Dle mého názoru nejde o ten DirectX, ale v registru OS nejsou informace z té instalace hry. Patrně nestačí jen zkopírovat z HDD na flashku, ale proveďte plnou instalaci hry.
Zdravím!
doplněno 23.06.13 21:54:Pokud jste provedl novou instalaci OS WIN-XP, tak je registr také nový a bez informace o hře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.