Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Potřeboval bych odněkud stáhnout funkční directx 3.0 a ať hledám jak hledám nikde nic... Prosím o pomoc, google totiž nepomohl.
Dobrý den, zkuste viz odkaz. Zdravím!
doplněno 21.06.13 17:03:Stáhnete jeden soubor ZIP, rozbalíte a ve složce "DIRECTX"odklepnete soubor "DXSETUP.EXE". Měla by začít instalace.
doplněno 21.06.13 17:23:Patrně začátek instalace - zkuste postupovat dále. Odsouhlaste ty podmínky a pak dál. Mohu se zeptat, zda je toto Vaše první setkání s instalací programu do PC?
V jaké fázi? Už při pokusu o stahování nebo po otevření staženého souboru?
doplněno 21.06.13 17:29: Jestli při spuštění, jak myslí Ben, tak to je seznam součástí instalace. Dejte OK. Já to radši zkoušet nebudu
když dám ok zmizí to... Nejdříve si ale budu muset zjistit jestli opravdu potřebuju verzi 3.0 a ne jinou, přeinstaloval jsem totiž kamarádovi notebook na win XP a chtěl si zahrát hru flatout2 ale on jí neinstaloval ale má kona flashce nakopírovaný kořenový adresář hry. Prý že je to 100% funkční No a ono to při normální instalaci nainstaluje DirectX nějakou verzi a jelikož má jen kořenový adresář bez těch directx tak mu to nejde, bohužel já si nedokážu vzpomenout jaké to byly... A nejsem si právě jistý jestli to byly zrovna 3.0
Ne, windows používám už od svých sedmi let a dnes jsem rozhodně nepokoušel nainstalovat nic poprvé... :D
Dobrý den, jak je již uvedeno, tak vyšší verzí DirectX nic nezkazíte. Já bych ale viděl problém v tom, že ta hra není nainstalována. Dle mého názoru nejde o ten DirectX, ale v registru OS nejsou informace z té instalace hry. Patrně nestačí jen zkopírovat z HDD na flashku, ale proveďte plnou instalaci hry.
Zdravím!
doplněno 23.06.13 21:54:Pokud jste provedl novou instalaci OS WIN-XP, tak je registr také nový a bez informace o hře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.