Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Directx 3.0 - kde stáhnout

Od: blechta® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

Potřeboval bych odněkud stáhnout funkční directx 3.0 a ať hledám jak hledám nikde nic... Prosím o pomoc, google totiž nepomohl.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste viz odkaz. Zdravím!

oldversion.com/...

doplněno 21.06.13 17:03:

Stáhnete jeden soubor ZIP, rozbalíte a ve složce "DIRECTX"odklepnete soubor "DXSETUP.EXE". Měla by začít instalace.

doplněno 21.06.13 17:23:

Patrně začátek instalace - zkuste postupovat dále. Odsouhlaste ty podmínky a pak dál. Mohu se zeptat, zda je toto Vaše první setkání s instalací programu do PC?

hodnocení

zde jsem stahoval avšak nikde jsem nenašet soubor kterým se to zpouští...

hodnocení

mně se tam otevře jen taková tabulka...

V jaké fázi? Už při pokusu o stahování nebo po otevření staženého souboru?

doplněno 21.06.13 17:29:

Jestli při spuštění, jak myslí Ben, tak to je seznam součástí instalace. Dejte OK. Já to radši zkoušet nebudu *smich*

hodnocení

když dám ok zmizí to... Nejdříve si ale budu muset zjistit jestli opravdu potřebuju verzi 3.0 a ne jinou, přeinstaloval jsem totiž kamarádovi notebook na win XP a chtěl si zahrát hru flatout2 ale on jí neinstaloval ale má kona flashce nakopírovaný kořenový adresář hry. Prý že je to 100% funkční No a ono to při normální instalaci nainstaluje DirectX nějakou verzi a jelikož má jen kořenový adresář bez těch directx tak mu to nejde, bohužel já si nedokážu vzpomenout jaké to byly... A nejsem si právě jistý jestli to byly zrovna 3.0

praivo*

Pro FlatOut nainstaluj DirectX 9.0c (nejnovější pro XP).

hodnocení

Ne, windows používám už od svých sedmi let a dnes jsem rozhodně nepokoušel nainstalovat nic poprvé... :D

ben®

Dobrý den, jak je již uvedeno, tak vyšší verzí DirectX nic nezkazíte. Já bych ale viděl problém v tom, že ta hra není nainstalována. Dle mého názoru nejde o ten DirectX, ale v registru OS nejsou informace z té instalace hry. Patrně nestačí jen zkopírovat z HDD na flashku, ale proveďte plnou instalaci hry.

Zdravím!

doplněno 23.06.13 21:54:

Pokud jste provedl novou instalaci OS WIN-XP, tak je registr také nový a bez informace o hře.

hodnocení

Moc díky za tu radu, samozřejmě žěto byl dx9 a ne 3, mimochodem tak hra jde i bez té instalace... Na jiných pc jde bez inetalace úplně v pohodě...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]