Nejste přihlášen/a.
Dobry den,chci se zeptat jsem na PC prihlasim se na Facenbooku a pak jdu si cist na jinou stranku treba na Seznam apod .a pak mi kamarad rikal koukal jsem a ty jsi nebyl cely den na facenbooku?Povidam byl jsem na PC muze to fungovat stejne jako ICQ?Preci nebudu porad na Facenbooku jsem dedek dekuji
Facenbook? Nemyslíte Facebook? Facebook není ICQ je to internetová stránka. Když nejste na poradte.cz, tak taky nejste na poradte online. Pokud chcete být online na Facebooku a zároveň projíždět jiné stránky (seznam atd.), tak musíte ty stránky otevírat v novém panelu (nahoře nad adresním řádkem = kam se píše adresa, na kterou chcete jít, klikněte na +).
ja chci i kdyz jsem treba na Seznam nebo jinde a nekdo me napise chat na facenbooku /nebo jak se tomu nadava/aby me to uporoznilo,ze me nekdo na tom facenbooku npasal chat,tak to asi nejde co?Proste tam bud jsem nebo nejsem
na dedka je to slozite,ale zas to teda nemaji dokonale
ja myslel,ze to jde jako ICQ proste se me to ukaze na monitoru
Diky pratele
Odpověď vám dala Kolikokoli hned první.
Aby vám přišlo upozornění (zvukové) musíte mít stránku s Facebookem pořád otevřenou.
Takže otevřít Facebook, přihlásit, zesílit zvuk a otevřít novou stránku v novém panelu (záložce)
To se nejjednodušeji udělá tak, že zmáčnete Ctrl + T, zmáčnete a podržíte Ctrl (vlevo dole) a zmáčknete T. Otevře se vám další záložka (okno) a tam si otevřete co potřebujete, třeba ten Seznam.
A až vám cinkne upozornění, tak se přepnete na záložku s Facebookem a pak jednoduše zase zpět. Buď kliknete na název stránky (záložku) v horní části prohlížeče nebo zmáčnete Ctrl + Tab.
doplněno 21.06.13 17:14:To upozornění o nové zprávě na chatu je jen zvukové.
Přečtěte si mou první odpověď. Musíte mít Facebook otevřený, neinstaluje se do počítače, takže vás to nebude upozorňovat na monitoru. Takže si prostě otevřte Facebook, jak potřebujete. Nad adresním řádku by měly být záložky (panely) - na jednom je "Facebook" a vedle by měla být malá záložka s plus (+). Na to plus klikněte a tam si běžte na seznam, prostě kam potřebujete. Když budete chtít zase na Facebook, stačí kliknout na ten panel "Facebook". Na Facebooku tak budete online, a když vám někdo napíše, tak vám to pípne.
doplněno 21.06.13 17:24:Tady postup:
doplněno 21.06.13 17:25:(klikněte pro zvětšení)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.