Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sloučit soubory 1a.bin , 1b.bin

Od: martosh* odpovědí: 5 změna:

Mám problém se spojením souborů - jedná se o update ke hře Hitman Absolution... je rozdělené na 5 souborů a u každého je postupně koncovka 1a.bin 1b.bin 1c.bin 1d.bin a 1e.bin ... nevíte někdo jak je spojit do jednoho souboru?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Sloučit soubory jde v Total commanderu.

doplněno 21.06.13 17:37:

Mohl by jsi mi to poslat? Jak je to veliké?

doplněno 21.06.13 17:48:

Stáhnout několik GB pro mě není problém.

doplněno 21.06.13 17:53:

Ale stálo by mi to za to? A žádný návod k tomu updatu není?

doplněno 21.06.13 17:54:

Pepr: Máš pravdu, kdyby to byly rozdělené soubory, tak by měly koncovku .001, .002,... Soubory s koncovkou .bin budou nějaké "koše".

Záleží na úhlu pohledu, já myslím, že je to velké dost 1,67 GB.

Je to i na uložto viz

doplněno 21.06.13 17:47:

Tady jsou všecky na hromádce.

doplněno 21.06.13 17:51:

Nevím, že by se soubory *.bin slučovali.

Podle mě je k tomu potřeba instalátor. Nejspíš tento

Viz návod zde

dzordz*

Souhlasím, buď chybí instalátor, nebo se jako image připojí postupně jeden po druhém (a pak se uvidí, co v nich je).

martosh*
hodnocení

to jsem zkoušel, a výsledný sloučený soubor ale nejde v ničem spustit...:/

rv*
hodnocení

0x

Třeba je výsledný soubor vzniklý sloučením obyčejný image DVD. V tom případě bych to sloučil starým známým dosovským příkazem copy spuštěným v adresáři s danými soubory. Tedy dle tohoto vzoru Start -> cmd.exe

a napsat dle tohoto vzoru

copy /B 1a.bin + 2a.bin + ... 5.bin hitman.bin

Výsledek bych připojil přes DaemonTool

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]