Nejste přihlášen/a.
Nejsem takový ten co se ptá ná návod jak vtvořit hru - těch idí je spousta.
Já programovat ,,umím" jen se v tom chci zdokonalit a napadlo mně že když nejlépa mi jde webové programování (PHP, HTML, JavaScript) mhl by jsem zkusit napsat Browserovou hru. Mně zajímá posouzení mého nápadu né žádný blbý návod na naprogramování hry.
Tato hra by byla něco jako the sims ale zároveň by to mnělo grafiku z Divokých kmenů. Bylo by tam za úkol starat se o životní potřeby postavy, posílat jí do práce, za přátelema (a to by byly taky reální lidé), stavět vztahy mezi ostatnímy hráči. Ale pouze přes Avatara, nikdy by se nikdo nedozvěděl kdo je vlastně na druhé straně. Při ,,rozhovorech" by hráči mohli ubírat a přidávat ,,velikost" svého vztahu k druhému avataru atp.
Na né hře nebudu chtít vydělávat miliony ani o sobě říct světu ale jen si zdokonalit programování. Otázku jestli to je dobrý nápad jsem položil proto že to budu chtít otestovat a to pokuď vím jde nejlépe za provozu .
Mohl by prosím můj nápad někdo posudit?
PHP, HTML a JavaScript - nemyslím si, že je to dostatečný základ pro tvorbu kvalitní online browser hry. Navíc, člověk by musel být génius aby zvádl celou hru sám, vždy je lepší mít tým. I když, mohlo by to fungovat. Chtělo by to něco trochu inovativního, postavit další hru, stejnou jako ostatní, to je nanic a nemůže se to chytit. Btw. já jsem svého času pracoval na hře s pracovním názvem "asteroidan". Systémem by se to podobalo Travianu, ale rozdíl byl v umístění do pásu asteroidů, jednotliví hráči se tak mohli po získání technologií pohybovat s celou svojí planetkou, k tomu možné srážky, nejrůznější zbraně, tvorba aliancí, doprava mezi asteroidy, bylo toho hodně. No ale po prvních problémech to usnulo.
Aha takže v PHPku nejde nic doreho udělat, chapu to spravně? Ja stejně nechci ani hru co by se moc chytila a hrály by ji statisíce lidí. Ale vždyť Divoke Kmeny jsou v PHP?
Ale to je jedno asi by jsem stejně nemněl nervy aby jsem to dokončil - já se znám, na disku by mi ležela polovina té hry a a tá druhá by ani neexistovala
Ale dík za připomínky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.