Nejste přihlášen/a.
prosím poraďte mi. mám WINDOUS X PROFESIONAL sp 3, internet na doma, byl poškozen soubor windous a nyní byl opraven a dán nový disk C, protože starý disk C nešel obnovit. V počítači mám antivirus free zdarma na rok, je zde i ADOBE READER, ALE OBJEVUJE SE MALÁ IKONKA, KTERÁ STÁLE NABÍZÍ ABY BYLA PROVEDENA AKTUALIZACE INSTALACE, KDYŽ NA TO KLEPNU, TAK SE OBJEVÍ VELKÁ TABULKA A NEMOHU JI VÍCE ZAVŘÍT, ANI VYPNOUT POČÍTAČ, NEVÍM CO S TÍM, A JEŠTĚ MI NEJDOU PŘEHRÁVAT VIDEA STREAM ANI DĚTSKÉ HRY PROSTĚ NIC. nEVÍM SI RADY JAK BEZPEČNĚ NAINSTALOVAT ADOBE FLASH PLAYER, UPOZORŇUJÍ, ŽE PŘI INSTALACI SE VYPNE ANTIVIRUS FREE, TAK OPRAVDU NEVÍM CO DÁL DÍKY ZA RADU
1. Vypnete si CAPS LOCK
2. Ten popis nema hlavu ani patu
Jaka mala tabulka? Jaka velka tabulka? Co se v nich pise? Jaky program se chce aktualizovat? Proc nejde instalovat FlashPlayer? Pri instalaci ceho se vypne antivir? Co je zac ten antivirus free?
3. Doporucoval bych k PC posadit nekoho, kdo rozumi alespon zakladum.
avast free antivirus, chrání počítače adobe air mi nejde zaktualizovat, a nejdou mi přehrát videa,hry nic. Adobe flsh player, mi nejde instalovat, vyskakuje tabulka na ppoškození počítače. díky
1. AdobeAir nejde aktualizovat - proč? co se stane při pokusu o aktualizaci? *)
2. Nejdou přehrát videa - v jakém přehrávači to zkoušíš?
3. Nejdou hry - jaké? A proč? *)
4. AdobeFlash nejde instalovat - proč? *)
*) A nepiš "vyskakuje tabulka" - ale napiš jaký program "tabulku" generuje a co je v ní napsáno.
BTW Avast! je OK, ten problémy - obvykle, nezpůsobuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.