Nejste přihlášen/a.
Přestala mi fungovat mechanika.nějak jsem ji moc nepoužívala.Ale ted bych potřebovala DvD přehrát a nic. Mužete mi někdo poradit-co s tím popřípadě udělat? Děkuju.
PC nebo NTB? Pokud je mechanika videt v BIOSu a v "Tento pocitac", tak se ujistit, ze je to opravdu mechanikou a ne mediem.
Otevrit bednu a zkontrolovat kabely, jestli kontaktuji. Pri te prilezitosti vyhnat z PC prach. Nic pri tom pokud mozno neznicit.
Predpokladam, ze PC neni zaplombovany a je po zaruce.
Dobrý den, pokud je mechanika vidět v BIOSu, tak kontrola kabelů je asi zbytečná. Podívejte se do Správce zařízení, jestli je vidět tam a také, zda tam není chybové hlášení. Zdravím!
doplněno 20.06.13 12:25:Máte nějaký program na čištění registru? Pokud ano, zkuste ho použít. Pokud ne, tak zkuste čistit tímto viz odkaz: slunecnice.cz/... Netvrdím, že tím bude problém odstraněn, ale zkusit to můžete. Věnujte potom pozornost nastavení toho programu.
Možná by šlo také zkusit ve Správci zařízení Aktualizovat ovladač - to by asi chtělo instalační CD s OS nebo přes Přidat nový hardware zkusit vyhledat mechaniku a znovu ji načíst.
doplněno 20.06.13 12:33:Zkuste Vyhledat změny hardware nebo Aktualizovat.
doplněno 20.06.13 12:35:Můžete dát i Odinstalovat a potom restartovat PC. Při bootování by tu mechaniku měl opět nalézt.
Ve správci zařízení je. Ve vlastnostech se píše- Hardwarové zařízení nelze spustit, protože konfigurační informace (uložené v registru) jsou neúplné nebo poškozené. (Kód 19) Moc děkuju že se mi věnujete.
Je tam aktualizovat,odinstalovat,zakázat a vyhledat změny hardware .
doplněno 20.06.13 12:32:aktualizaci jsem provedla,ale nešlo to-sice to psalo že se to stáhlo,ale zustalo to stejný
doplněno 20.06.13 12:33:windows 7 profesional 64 bit sp1
Dal bych odinstalovat, pak restart a doufat, ze inzenyri z M$ naprogramovali system tak, aby se ovladace CD mechaniky neinstalovaly z CD...
Dobrý den, a stejné je to i ve Správci zařízení? Zdravím!
doplněno 20.06.13 12:59:Při startu PC ta dióda na mechanice blikala? A jdou otevírat dvířka tlačítkem na mechanice?
doplněno 20.06.13 13:11:Pokud jdou otevírat dvířka a dióda si bliká, tak elektricky to bude v pořádku, resp. může být závada přímo v mechanice, že nenačte nosič. Jenže byla chyba i ve Správci zařízení a i ta tam je stále?
doplněno 20.06.13 13:25:Tak zkusíme toto: 1) zakažte mechaniku ve Správci zařízení a asi bude nutný restart PC 2) po restartu se podívejte do Správce zařízení, zda tam je mechanika zakázána 3) projeďte registr tím "čištičem" 4) povolte mechaniku ve Správci zařízení a opět restart PC (a modlit se) Pak je ještě možnost Obnovení systému, ale také nevím, zda by to pomohlo. A DVD jste zkoušela různé?
doplněno 20.06.13 13:46:No, tak syn je pašák a hlavně, že je to vyřešeno.
cc cleaner nainstalovaám -projeté registry a mechanika nejde-tak ted už nevím co s tím ještě mužu udělat. Děkuju za rady
Tlačítko u dvířek mechaniky funguje v pohodě. Ta dioda při najíždění dvd taky chvilku funguje,ale při startu nevím.
Chyba je pořád ve správci zařízení. Ano vypadá to jako by to nechtělo načíst .
doplněno 20.06.13 13:19:Asi vyzkoušet mechaniku v jiném počítači-ale tu možnost nemám.
doplněno 20.06.13 13:20:Hardwarové zařízení nelze spustit, protože konfigurační informace (uložené v registru) jsou neúplné nebo poškozené. (Kód 19) pořád tam je toto.
Dvd jsem zkoušela ruzný.Ale už to mám vyřešené.Všem Vám moc děkuji za pomoc.
Dala jsem do vyhledávače -chyba kod 19 ve W7 a našlo mi to tento odkaz - social.technet.microsoft./... a podle toho mi to syn ,když se ted vrátil ze školy opravil.Nyní mi to funguje. Já a angličtina nejsme kamarádi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.