Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám web na WordPressu. Místo webu se objevila vždy bílá stránka. Použil jsem debug mód a z něho vydedukoval, že chby je v catchovacím pluginu. Odstranil jsem ho a vše asi 30 minut fungovalo. Bohužel, nyní jsem zpět tam, kde jsem byl. Web se nenačítá a ukazuje buď chybu 324 a nebo nic. Po zapnutí debugu to vypsalo toto:
Warning: include(/data/web/virtuals/38383/virtual/www/domains/starmine.cz/wp-content/advanced-cache.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/web/virtuals/38383/virtual/www/domains/starmine.cz/wp-settings.php on line 58</p> <p> Warning: include(): Failed opening '/data/web/virtuals/38383/virtual/www/domains/starmine.cz/wp-content/advanced-cache.php' for inclusion (include_path='.:/data/web/virtuals/38383/virtual') in /data/web/virtuals/38383/virtual/www/domains/starmine.cz/wp-settings.php on line 58</p> <p> Notice: register_sidebar_widget není podporována už od verze 2.8! Použijte prosím raději wp_register_sidebar_widget(). in /data/web/virtuals/38383/virtual/www/domains/starmine.cz/wp-includes/functions.php on line 2839</p> <p> Notice: register_widget_control není podporována už od verze 2.8! Použijte prosím raději wp_register_widget_control(). in /data/web/virtuals/38383/virtual/www/domains/starmine.cz/wp-includes/functions.php on line 2839</p> <p> Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/38383/virtual/www/domains/starmine.cz/wp-settings.php:58) in /data/web/virtuals/38383/virtual/www/domains/starmine.cz/wp-includes/pluggable.php on line 876</p> <p>
Prosím pomozte, děkuji.
Obávám se, že s odinstalací onoho plunginu se svezlo i něco dalšího.
Je tam všude napsáno, kde máš chyby hledat - line 876 a ostatní
V každém j enapsáno který z těch souborů je špatný a kompletní cesta k němu - wp-includes/functions.php on line 2839 (tohle je tedy přímo z těch stránek) najdi si přes ftp dotyčný soubor a bud ho nahrad ze zálohy co máš, nebo ho otevři a na lince 2839 budeš mít psáno o co jde. Pokud nemáš a nemáš instalované nějaké doplnky, tak stačí si najít stejnou verzi wp, stáhnout, rozbalit a soubor nahradit, ale bezpodmínečně musí být stejná verze wp, o tom, že před takovým zásahem máš zálohovat, nemusím mluvit. Pokud máš doplnky, tak odinstalovat, nahradit soubor/y a zas nainstlaovat doplnky.
a zálohovat... zálohovat... a zálohovat...
to že ti to půl hodiny šlo, nic neznamená, na tom nebazíruj.
Notice: register_sidebar_widget není podporována už od verze 2.8! - tohle znamená, že dotyčný widget je starý - také možný důvod potíží
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.