Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Rozhodl jsem se, že bude lepší, když si pořídím lepší počítač, protože ten můj už není zrovna nejnovější.. Chtěl bych, aby zvládal nějaké nové hry aspoň na střední detaily, takže to nemusí být nějaká nadupaná mašina.. Chtěl bych na tom hrát Arcanii, Risen2, WoW, Heroes 6.. Tyto hry mi sice jedou i tak na střední detaily, ale fps mám kolem 12 Nejlepší by bylo, kdyby byl skládaný, protože to je asi levnější, než ho koupit už složený. Problém je, že se vůbec nevyznám v tom, co by v tom počítači mělo být.. Hlavní je, aby to bylo na splátky a cena byla do 12 tisíc i s OS.. Já už jsem osobně něco hledal a cena mi vyšla 7 tisíc, ale byl v tom jen HDD, procesor, RAM a graf. karta..
Byl bych Vám moc vděčný za každou pomoc.!
(Omluvám se za asi špatné zařazení, ale to snad nevadí)
Do 12 000 Kč , herní počítač? to asi ne ten leda na slabší hry a to dnes v budoucnu už slabý. herní počítač počítejte takový ten středně dobrý minimálně 20 000Kč
doplněno 18.06.13 21:48:souhlasím s tím že brát to na splátky je totální kravina , raději šetři. Na splátky totiž nakonec zaplatíš daleko více.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.