Nejste přihlášen/a.
Jde dát na pev. disk instalačka android? prostě mám porouchanou vypalovačku cd a na usb mi to zas neumí bootovat protože to ani nejde v biosu povolit jde jen z cd či dvd a z pevného disku tak se ptám jde to nějak aby se ta instalačka rozbalila nebo vypalila na jednu část rozděleného disku a po restartu se z něj spustila instalace?
Potřebuji mít na pc android a pomocí virtual boxu mi nejde simulovat ani jedno android iso akorát nějaké live cd android ale to je hodně zastarale ale spustit jde ale já bych potřeboval plnohodnotný systém android.
Dobrý den, domnívám se, že čistá instalace na HDD nebude možná. Jde tam o to, že Android je pro jiný procesor, než jaký je v PC. Asi jediná možnost je ta virtualizace. Našel jsem nějaký návod (nečetl jsem to celé) a také je tam možnost stažení nových verzí Androidu. Musíte si tam nalézt tu správnou pro Váš PC. Zdravím!
androidauthority.com/... android-x86.org/...
doplněno 17.06.13 18:48:Rozumím. Já ten OS Android nemám moc rád a nerad ho používám, tak s tím Vám dál neporadím.
Nevím, proč ho musíte mít, ale jako alternativa by mohl posloužit dobře OS Linux (Live-CD), který se dá po vyzkoušení instalovat na disk. Vy, když nemáte funkční mechaniku hledejte zase formát ISO. Tedy, pokud máte o OS Linux zájem. Já používám SLAX z USB a dá se přizpůsobit i na HDD.
Ještě dodatek jen toto mi právě funguje code.google.com/... jenže to je nějaká stará předpotopní verze která nemá ani google play a ani nevím jak tam dostat sd kartu. A stejně to co chci na ní pak zkoušet to tam vůbec asi ani nepůjde spustit.
Potřebuji ho na testování android her a aplikací, vlastním jak tablet kde mám upgrade z verze 2.3.6 na 4.0.4 a mobil kde mám z 2.3.6 na 4.1. Ale některé hry mi nejdou instalovat vždy se mi restartuje tablet a na mobil to zas nemá cenu protože je velmi malý displej. Také chci vyzkoušet prostě hrát hry bez dotyku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.