Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde dát na pev. disk instalačka android?

Od: tei odpovědí: 4 změna:

Jde dát na pev. disk instalačka android? prostě mám porouchanou vypalovačku cd a na usb mi to zas neumí bootovat protože to ani nejde v biosu povolit jde jen z cd či dvd a z pevného disku tak se ptám jde to nějak aby se ta instalačka rozbalila nebo vypalila na jednu část rozděleného disku a po restartu se z něj spustila instalace?

Potřebuji mít na pc android a pomocí virtual boxu mi nejde simulovat ani jedno android iso akorát nějaké live cd android ale to je hodně zastarale ale spustit jde ale já bych potřeboval plnohodnotný systém android.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, domnívám se, že čistá instalace na HDD nebude možná. Jde tam o to, že Android je pro jiný procesor, než jaký je v PC. Asi jediná možnost je ta virtualizace. Našel jsem nějaký návod (nečetl jsem to celé) a také je tam možnost stažení nových verzí Androidu. Musíte si tam nalézt tu správnou pro Váš PC. Zdravím!

androidauthority.com/... android-x86.org/...

doplněno 17.06.13 18:48:

Rozumím. Já ten OS Android nemám moc rád a nerad ho používám, tak s tím Vám dál neporadím.

Nevím, proč ho musíte mít, ale jako alternativa by mohl posloužit dobře OS Linux (Live-CD), který se dá po vyzkoušení instalovat na disk. Vy, když nemáte funkční mechaniku hledejte zase formát ISO. Tedy, pokud máte o OS Linux zájem. Já používám SLAX z USB a dá se přizpůsobit i na HDD.

tei
hodnocení

No z této stránky android-x86.org/... jsem právě stáhnul skoro všechny co tam byly a nefunguje ani jedna, buď se nespustí instalační okénko, že třeba je nekompaktibilní procesor a nebo např. nejde vůbec když už se to spustí nejde zformátovat virtuální disk a nainstalovat ten systém na něj. Ještě jsem někde četl, že si lze zkompilovat vlastní instalačku ale nevím jak na to. Jinak mám pouze starou mašinu z roku cca 2002 AMD 2100+ 1,7GHz procesor, 1,5Gb paměť DDR1 a deska je nějaká stará kde není podporováno boot z usb ;( pouze ze ZIP, CD či DVD, z diskety a LAN.
tei
hodnocení

Ještě dodatek jen toto mi právě funguje code.google.com/... jenže to je nějaká stará předpotopní verze která nemá ani google play a ani nevím jak tam dostat sd kartu. A stejně to co chci na ní pak zkoušet to tam vůbec asi ani nepůjde spustit.

tei
hodnocení

Potřebuji ho na testování android her a aplikací, vlastním jak tablet kde mám upgrade z verze 2.3.6 na 4.0.4 a mobil kde mám z 2.3.6 na 4.1. Ale některé hry mi nejdou instalovat vždy se mi restartuje tablet a na mobil to zas nemá cenu protože je velmi malý displej. Také chci vyzkoušet prostě hrát hry bez dotyku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]