Zdravím, jsem jaksi taksi začátečník ve skládání počítače,přesto mě to táhne čím dál víc.Chci si pokládat něco velmi levnýho,nejde mi parametry ani výkon,jen si chci složit PC pro radost a aby fungoval.Postačí mi v něm Celeron,512RAM a 40Gb HDD a nepotřebuji v tom mít ani vypalovačku,i case může být nejlevnější.Absolutně nevím,na jakým webu hledat komponenty a hlavně,s jakými weby jste spokojeni vy.Dále mě zajímá,zda se dá jentak poskládat různý komponenty,či se musí dodržet nějaký typy aby se to spolu nehádalo.Nevím,jaký postupy dodžet,proto budu rád i za linky na web,kde se skládání PC řeší..děkuju moc
Ve tvém případě docela postačí bazar s použitou technikou. Nějaký návod máš zde: Ke složení ti bude postačovat: Zdroj, základní deska s integrovanou grafikou, procesor, paměť, disk, klávesnice a monitor. a nějaké ty kabely. Důležitá je kombinace MB + RAM + CPU.
jasně, bazarové zboží je pro tebe to nejlepší, koupíš desku a podle ní si koupíš procesor a paměť(základní deska je prostě základ)
tomina*
No z bazaru nic moc pořizovat nechci,spíše jsem to myslel tak,že nakoupím komponenty a začnu skládat,ale stále neznám nějaký manuál,či na co si dát pozor ták..nemáte nějaké tipy a triky?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.