Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
učím se v Autodesk Inventor Profesional 9, kde se snažím nakreslit cílově ohnutou trubku dle vytvořených os v jednotlivých rovinách. Mám však problém, jak osy nakopírovat - viz přiložený obrázek, kde jsem červeně zaznačil jak osy dle těch spodních potřebuji nakopírovat, nebo nějak přesunout..?
Děkuji za jakoukoliv radu.
Vidim ,ze tam mas roviny, kde by si chtel vest ty osy. Nema inventor funkci promitani? Aby se ti osy promitli do tech rovin?
Díky za radu, sice mi to nepomohlo přesně jak jsem potřeboval, ale dopracoval jsem se pomocí toho k výsledku, je to asi zbytečně komplikovanější, určitě existuje jednodušší způsob, ale výsledek je vyhovující. Díky.
Dobry.
Mas to v meritku? Znas stranky GrabCad.com
Muzes se tam s tim podelit, pokud by si chtel.
A už "nebavíš"? Děláš v nějakým jiným 3D? Docela slušný jak jsem se díval..., já se v tom teprve učím. Dají se z netu stáhnout nějaký dobrý učební podklady? Mám sice učebnici podle který postupuju jednotlivý příklady, ale občas i když jsu podle učebnice, tak to musím dořešit"podle svého" Např. v učebnici bylovytvoření pomocí "žeber",ale pořád to hlásilo: "MODELOVÁNÍ SELHALO: těleso není zcela ukončeno rovinou ukončení součásti, zkuste změnit definici ukončení, nebo polohu prvku(profilu)." Tak jsem to nakonec vyřešil pomocí příkazu SKOŘEPINA" , ale to není řešení, to je jen obedutí problému, který jindy takto obejít nepůjde...!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.