Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu,
již po několikáté se mě stalo,že po zapnutí notebooku Acer 3660,je zakřížkovaná ikona bezdr.připojení na hl.panelu.Seznam bezdrátových sítí je prázdný.Funkce opravit bez efektu.Po přeinstalování operačního systému a ovladačů je vše plně funkční tak tři týdny.Potom se problém opakuje.Druhý notebook se připojuje bez problémů.Dík za radu.Jarda
Co je to za wifi router? Máte uložený pevně nastavění přihlašovacích údajů k routeru? Nedochází ke konfliktu mezi Wifi programy (Windows VS Wifi program výrobce)? Jaká je kvalita wifi signálu nestávají se uplné výpadky signálu? Máte stažený oficiální wifi ovladače?
Wifi router Canyon 150N je dobře nastaven a pracuje bez výpadku signálu.Ovladače jsou staženy od Microsoftu do noteboku Acer 3660.Vedle je puštěný ten samý notebook a ten jede bez problémů.J.
Já bych přesto tam na zkoušku nainstaloval ovladače přímo od výrobce i ten klientský wifi program. A když to nejde připojit, tak zkoušíte opět ručně zadat přihlašovací údaje a manuálně se připojit? Nebo jen koukáte na lištu na plochu jestli došlo k automatickému připojení a dostupnosti wifi sítě? Může být i klidně nějaký fyzický problém s wifi kartou v notebooku. Ještě překontrolujte identické nastavení wifi na obou notebookách okénko po okénku.
Marná veškerá snaha s wifi připojením.Přeinstaloval jsem o.s. Nainstaloval ovladače,bezdrátové wifi připojení naběhlo.Pohoda,ale jak dlouho.Posílám obrázek,co mě píše správce zařízení před reinstalací i po ní.Zdraví Jarda
A v Síťových adaptérech máte něco a bez otázníku či červeného křížku?
Co kolize 32bit a 64bit verze ovladačů?
Tohle na obrázku se zobrazuje, když nejsou nainstalovaný ovladače nebo správný ovladače. A asi máte ovladače standard ze systému Windows nebo přes tu jejich vyhledávací službu ovladačů.
Zkoušel jste jít na web výrobce notebooku, najít přesně svůj typ notebooku a vybrat wifi ovladač (obvykle mají 2-3 druhy) a ten použít + v utilitách najít program pro nastavení a správu wifi karty?
Ahoj,
tady byl asi problém s nainstalovaným XP profesionál,výrobce má ovladače na XP home edition a proto ty otazníky ve správci systému.Vyřešil jsem to nakonec tím,že jsem našel několik let staré recovery CD a tím přepsal celý Windows.A už žádné výstražné otazníky,vykřičníky nejsou.Ale i tak děkuji za rady.Jarda
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.