zdravim, mám notebook Asus F3JP s Win XP a asi bych právě pořeboval servis pack2. je to jakoby upgrade win XP ne? nefunguje mi totiž infraport na telefon a další věci (foťák když tam připojí do USB tak mu to prej nenajde), myslíte že to v tom servis pack balíčku je takový vylepšení že by se to tim spravilo? všechny drivery a programy z CD co bylo přiloženo k notebooku jsem samozřejmě nainstaloval, je chyba v tom že mám pouze základní Win XP? koukal jsem že servis pack je i volně ke stažení na internetu. budu muset přeinstalovat celé XP nebo stačí upgradnout (inovovat) pomocí servis pack2 CD? dík za radu
SP2 je balík aktualizací systému, když ti nefunguje plno věcí tak bude špatně něco jiného, každopádně jeho aplikaci doporučuji microsoft.com/... Dále to že jsi naistaloval všechny ovladače ještě neznamená že správně a že ty komonetnty tedy běhají- na to je potřeba kouknout se ve správci zařízení. Krom toho ani nepíšeš zda to třeba běhalo dříve a řešení problému typu prej nenajde taky neni mc dobré, ono to totiž něco udělá každopádně ale nenajde je co? Hodí chybu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.