Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název interpreta a písničky

Od: repkin* odpovědí: 14 změna:

Zdravím vás lidi, jak se prosím vás jmenuje kapela, popř. zpěvák a tahle písnička:

uloz.to/...

heslo je 1234

díky

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Přehraje to normálně VLC. Tady máš odkaz na MP3, ale ta kvalita ...

uloz.to/...

luke237
Ten kodek AMR je jen pro kodovani hlasu, takze frekvence 300-3400Hz, vzorkovani 8kHz/13bitu. Neni se cemu divit, ze v tom zni hudba mizerne. :D

hodnocení

2x
Jeto asi : Tom Pulse - Cuando

hodnocení

0x

když otevírám odkaz, chce to heslo. jaké je? nebo jestli máš jiný odkaz.

ben®

Dobrý den, heslo je uvedeno v dotazu (1234), ale nevím, jak a v čem přehrát ten soubor AMR.

To je jaký formát zvuku? Není to jen "úložka" z nějakého audio programu? Je to i velmi malý soubor a snad jen pár vteřin, tak to bude obtížné určit. Vložte odkaz na nějaký jiný formát souboru a delší ukázku. Zdravím!

doplněno 16.06.13 11:04:

luke237 - děkuji Vám za to vysvětlení, ale mám OS Linux, tak se o to přehrání nebudu pokoušet.

doplněno 16.06.13 12:24:

luke237 - asi máte pravdu. Já jsem to stáhl, "udělalo" to prázdnou ikonu, podíval jsem se do vlastností souboru a spustit KMPlayer mne ani nenapadlo. Byla to chyba, uznávám - vzdal jsem to moc brzo.

...

ladinpraha - děkuji Vám za tu konverzi. Zvuk je hrozný, ale to víme. Ale, píseň stejně neznám, tak tím jsem skončil. Jenom si dovolím vyslovit názor, že Steve Vai (rockový kytarista) to není.

luke237
Ten AMR (Adaptive Multi-Rate audio codec) je hlasovy kodek. Nejznamejsi pouziti je asi v mobilech pro hovory. Podle me ta ukazka byla puvodne nahrana do mobilu ve funkci diktafonu, kdyz to tazatelka slysela v radiu.

Prehravani napriklad v AMR Player nebo pres zasuvny modul do WinAmpu. Ten clanek na Wikipedii uvadi i spousty dalsich moznosti.

Zpívá to Steve Vai

repkin*
hodnocení

Tak ten to při vší úctě na 99.99% nebude, poslechněte si třeba na youtubu co za styl hraje a co za styl je ta muzika, je to úplně něco jiného.

luke237
mám OS Linux, tak se o to přehrání nebudu pokoušet.

Na Linuxu by to melo byt jeste jednodussi :) Ten clanek na Wikipdii uvadi minimalne 4 moznosti: FFMPEG, MPlayer, VLC Media Player a Audacity.
repkin*
hodnocení

heslo je napsané v otázce ;) "1234" popř. níže je odkaz na mp3 soubor

repkin*
hodnocení

Tazatelka je tazatel, každopádně to nahrála přítelkyně z rádia na mobil. Jinak děkuji ostatním za vysvětlení.

repkin*
hodnocení

0x

Nikdo neví?

Zpěvák je asi Steve Vai

repkin*

Tak ještě jednou si přečtěte co jsme psali nahoře ... ne není to Steve Vai. Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]