Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to znamená spam

Od: kocourovec* odpovědí: 4 změna:

...prosím, co to konkrétně znamená, když mně přítel napsal, že moje zprávy mu chodí do Badoo jako spam. Děkuji.

doplněno 15.06.13 20:29:

Díky moc, takže je k tomu napsáno spam, ale normálně to přečte. O to mně šlo. Mohl by to nějak udělat někdo, kdo se dostal na jeho stránky na Badoo, třeba když ho přítel nechal otevřené a někdo z rodiny mu tam někdo vlezl?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

2x

SPAM je dáse říct nevyžádaná reklama na něco, popř obtěžující zpráva. To znamená, že Vašemu příteli se zpráva od Vás nezobrazí jako běžná zpráva/dopis, ale jako nevyžádaná pošta.

doplněno 15.06.13 17:32:

mcgyver: díky ;)

Lépe bych to neřekl ani já.

blbablondyna*
hodnocení

0x

Spam je jakakkoliv posta, o kterou jste nebyla zadana, kterou presto rozesilate a samozrejme se to netyka jen reklamy. SPam je napriklad stav, kdy vam i znamy posila zpravy o ktere nestojite, pokud vi - sdelila jste mu to, nemel by tak vyjma normalni komunikace, ktera se nejak tak ocekava, jako domluva nejake akce (nikoliv vecne posilani pozvanek kuprikladu na nejakou jeho predvadeci akci). Pokud vsak pritel tvrdi, ze vas zpravy mu dochazeji jako spam, bud posilate neco, co samotne badoo za spam z nejakeho duvodu povazuje (obsah textu atd), nebo ma vas pritel proste spatne nastavene badoo, tezko pak vyresite vy, ze se vas pritel uklikl treba nekde v nastaveni

Jestli jste naletěla a přihlásila se na BADOO tak ta mrcha vašim jménem spamuje všechny osoby z vašeho adresáře. Badoo se chová v podstatě jako vir. Načte vaše kontakty z adresáře mailu a všem rozešle oznámení že jste jim na badoo zanechala vzkaz.
Nemusim snad ani rozvádět to, že máte li adresář mailu nastavený tak že sbírá všechny adresy které kdy použijete, tak všichni vaší známí, učitelé obchodníci z vašich oblíbených e.shopů atd atd . . dostanou od vás několikrát ročně oznámení že je čekáte na badoo. Všichni jsou určitě radosti bez sebe ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]