Nejste přihlášen/a.
Může mi někdo poradi, jak si zapnu Aero ve W7. V tomto okénku se "nechytám"
Při zobrazení okna Vlastnosti hlavního panelu a nabídky start je v dolní části "k náhledu plochy použít funkci Aero". Tohle je sice zatržené, ale je to šedé nezřetelné a nejde ani zapnout ani vypnout. Měl jsem od počátku na mysli funkci, kdy sjedu myší do okénka vpravo dole a podle návodu by se měla otevřená okna zprůhlednit. Tohle nefunguje. Pokud na okénko kliknu, tak je to v pořádku a zobrazí se plocha s ikonami. Zkrátka se mi jedná jen o tu funkci "sklo".
Vždyť ti Aero nefunguje vůbec... Pravýn tlačítkem na plochu --> Přizpůsobit --> Z témat vyber "Windows 7".
doplněno 16.06.13 14:08:Pardon, funguje, na té fotce to není moc vidět...
Vždyť máš Aero zapnuté, stačí se podívat na tu fotku. Aero jsou průhledná okna a panel.
Náhled Aero je jen to, že při najetí na položku na liště po chvilce vyjede okénko s náhledem.
doplněno 16.06.13 12:57:a pokud jde o zprůhlednění oken najetím do rohu, tak tam klikni pravým a zaškrtni Náhled Plochy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.