Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapnutí Aero

Od: rudy63® odpovědí: 5 změna:

Může mi někdo poradi, jak si zapnu Aero ve W7. V tomto okénku se "nechytám"

Zapnutí Aero

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fribble*
hodnocení

0x

Co si přečíst windows.microsoft.com/...

hodnocení

Při zobrazení okna Vlastnosti hlavního panelu a nabídky start je v dolní části "k náhledu plochy použít funkci Aero". Tohle je sice zatržené, ale je to šedé nezřetelné a nejde ani zapnout ani vypnout. Měl jsem od počátku na mysli funkci, kdy sjedu myší do okénka vpravo dole a podle návodu by se měla otevřená okna zprůhlednit. Tohle nefunguje. Pokud na okénko kliknu, tak je to v pořádku a zobrazí se plocha s ikonami. Zkrátka se mi jedná jen o tu funkci "sklo".

praivo*

Vždyť ti Aero nefunguje vůbec... Pravýn tlačítkem na plochu --> Přizpůsobit --> Z témat vyber "Windows 7".

doplněno 16.06.13 14:08:

Pardon, funguje, na té fotce to není moc vidět...

newll

Zdravim, mam uplne stejny problem, zkousel jsem to i pres prispusobit (motiv zakladni win7) ale stejne areo nechce naskocit, i kdyz dam vlastnosti panelu tak dole nahled aero mam zaskrtnuty, ale mam to sede a neda se to odskrtnout, zkousel jsem i nainstalovat nove drivry ke grafice a nic

hodnocení

0x

Vždyť máš Aero zapnuté, stačí se podívat na tu fotku. Aero jsou průhledná okna a panel.

Náhled Aero je jen to, že při najetí na položku na liště po chvilce vyjede okénko s náhledem.

doplněno 16.06.13 12:57:

a pokud jde o zprůhlednění oken najetím do rohu, tak tam klikni pravým a zaškrtni Náhled Plochy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]