Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, stáhla jsem si tento soubor a měly by tam být videa. Když to ale otevřu jsou tam moje soubory, nevíte, kde bych ty videa našla? Děkuji
Už jsem ty soubory našla, ale mám to nějak špatně nastavené, nešlo by to jedno zkopírovat do složky a pak dát otevřít v souboru?
Dobrý den, tak, ještě jednou. Stáhnete jeden soubor RAR. Otevřete program WinRAR, najdete ten RAR, zvolíte "rozbalit" a někam ho rozbalíte (do složky). A tam někde (ve složce) potom najdete soubory MP4. Ty se pokusíte přehrát v přehrávači, který používáte. Ten původní archiv RAR smažete. Zdravím!
Dobrý den, dejte sem ten odkaz, odkud jste stahovala ten soubor. Proč si myslíte, že má obsahovat videa? Doplňte dotaz. Zdravím!
doplněno 15.06.13 21:56: Zde je obsah archívu RAR: Název souboru Velikost
predtanceni3.mp4 378.85 MB
predtanceni4.mp4 646.03 MB Jsou tam tedy dvě videa ve formátu MP4. Stáhnete ten archív RAR, rozbalíte programem WinRAR a ta videa přehrajete přehrávačem, který umí formát MP4.
Vzhledem k velikosti souboru RAR tam těch videií bude asi více.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.