Nejste přihlášen/a.
Zdravim minule jsem se ptal jakou hru bych si měl koupit zkoušel jsem Live for Speed to je moc dobrá hra ale kupuje se online. Tak vás chci požádat jestli byste mi nedoporučili nějákou ZÁVODNÍ hru z PRVNÍ OSOBY kde jsou ANIMACE ŘAZENÍ PÁKY A RUCE PŘIDĚLANÉ NA VOLANTU. prostě jakobych tam byl . A taky aby to mohlo mít manuální spojku a řazení. Ale chtělo by to právě nějákou hru graficky podobnou třeba tomu Life for Speed. Taky mě napadala hra Naild a nemuzu zprovoznit demo tak mi prosim reknete pujde mi to na notasu kde mam 4 GB ram Procesor AMD 2.3 ghz a grafickou kartu nejak AMD Radeon 4000 neco nebo 600 neco ja nevim kdyztak mam operacni system Windows 7 home premium a notebook je HP 635 děkuji za odpověd
1. Jak už jsem ti jednou napsal, v LFS ruce zapnout jdou a animace řazení tam není, protože je zbytečná (byla by tam stejně celkem velká prodleva). Když řídíš auto, tak se stejně díváš ven a občas na budíky, ne na ruce, a řadíš po paměti. Já mám pohled nastavený tak, že vidím jen ven a na budíky, na ruce vidět nepotřebuji, protože mám svoje. A hraju zatím demo a pořád mě to nepřestalo bavit...
2. Zdá se, že ti jde spíš o grafiku než o realističnost. Pak si kup třeba DiRT3.
Více později, musím odejít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.