Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybová hláška - Opera

Od: opera odpovědí: 3 změna:

Zdravím, potřebovala bych poradit. Po rozkliknutí ikonky prohlížeče Opera se mi objeví chybová hláška "error initializing opera module 15 (logdoc)" prohlížeč nejde otevřít ani odinstalovat. Co s tím?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Jiné potíže s počítačem nemáš? - nějaké nestandardní chování, vysoké vytížení...

Stáhni a nainstaluj si RevoUninstaller (např. odsud - revouninstaller.com/... ) a Operu odinstaluj jím (mázne záznamy v registrech a i ´zbytky´, které vestavěný odinstalátor ponechá). A pak ji zkus nainstalovat znovu (např. odsud - opera.com/... ).

doplněno 13.06.13 14:38:

OK - tak zkus, co jsem napsal - a dej vědět, jak to dopadlo... ;)

Případně si stáhni a nainstaluj ještě Ccleaner (např. odsud - piriform.com/... ) - k promazání všeobecného ´smetí´ v počítači. ;)

opera
hodnocení

Jiné problémy nemám, tedy.. Mám netbook s OS W7 Starter, takže sem tam se mi něco zaseká apod. ale nic zvláštního. A díky

iz*
hodnocení

0x

Stáhněte si poslední verzi Opery a nainstalujte ji do původní složky. Instalační program se zeptá, zda chcete opravdu instalovat do určené složky, to odsouhlaste. Instalace by měla přepsat všechny soubory a Opera by Vám pak měkla běžet dobře.

Před instalací si vyhledejte soubory Bookmarks.adr a Speeddial.ini a někam si je zazálohujte. Po instalaci je vraťte na původní místo (přepište nově vytvořené soubory.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]