Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava počítače na dálku

Od: jaros678 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Nechal jsem si pročistit a zrychlit nootbuk připojením na dálku. Jsem stím spokojen a doporučuji ostatním nemusíte nikam přístroj vozit a je to brzy hotové. Jak vlastně to probíhá ta oprava? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

To je dobré - ty sis nechal ´něco´ na počítači u(o)pravit a nyní se tady ptáš, jak to ´tehdy´ probíhalo? *smich*

Je to jednoduché - někomu ´vzdálenému´ přenecháš po jistou dobu kontrolu nad svým počítačem a ten dotyčný v PC něco u(o)praví... Pokud počítačům rozumíš, můžeš - do jisté míry, kontrolovat činnost dotyčného na svém monitoru.

Sám za sebe musím dodat, že i když takto počítače ´mně svěřené´ občas spravuju, do cizího počítače lezu jen ´s krajním odporem´ a do svého počítače takto nepustím nikoho...

kangaroo*

Jen aby se ti ten dotyčný vtom neštoural nadále *smich* Big Brother *smich*

praivo*

Předpokládám, že se jedná o firmu, která má tady vpravo reklamu (já ji už díky AdBlocku nevidím). Ti vypadají celkem seriózně.

hodnocení

0x

Tímto způsobem nastavujeme klientům na dálku IP telefony. Vzdálený přístup je dnes normální věc, ale je samozřejmě důležité pustit si takto do PC jen někoho důveryhodného.

hodnocení

0x

Nebylo to přes TeamViewer?.?.?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]