Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Nechal jsem si pročistit a zrychlit nootbuk připojením na dálku. Jsem stím spokojen a doporučuji ostatním nemusíte nikam přístroj vozit a je to brzy hotové. Jak vlastně to probíhá ta oprava? Děkuji.
To je dobré - ty sis nechal ´něco´ na počítači u(o)pravit a nyní se tady ptáš, jak to ´tehdy´ probíhalo?
Je to jednoduché - někomu ´vzdálenému´ přenecháš po jistou dobu kontrolu nad svým počítačem a ten dotyčný v PC něco u(o)praví... Pokud počítačům rozumíš, můžeš - do jisté míry, kontrolovat činnost dotyčného na svém monitoru.
Sám za sebe musím dodat, že i když takto počítače ´mně svěřené´ občas spravuju, do cizího počítače lezu jen ´s krajním odporem´ a do svého počítače takto nepustím nikoho...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.