Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smazání uživatele

Od: evj odpovědí: 4 změna:

Mám notebook po jiném uživateli a chtěla jsem změnit jméno. Našla jsem že se musí spustit "control userpassword2" Potom se mi spustili ty účty tak jsem dala vlastnosti toho účtu a přepsala jméno na sebe a dala uložit. Jenže když jsem to potom otevřela znova, můj pčet zmizel prozměnu úplně a teď mi nejdou otevřít filmy, fotky ani hudba. Bod obnovení taky nefunguje. Nevíte někdo co s tím prosím?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já kdybych dostal jakákoli PC či notebook po někom jiné, tak bych si vytáhnul data, pokud bych nějaká potřeboval (spíše žádná nepotřeboval) a okamžitě naformátoval a nainstaloval načisto. Bůhví jaké zvěrstva tam po předchozím uživateli jsou. Při nejlepším "pouze" viry a v tom nejhorším případě nějaké špehovací programy "např. keyloggery". Stačí se z tohoto PC přihlásit třeba do internetového bankovnictví a je na světě VELIKÝ problém.

doplněno 12.06.13 07:02:

->ivzez: Já nemám s Viry nic společného, a to ani když o nich mluvím. Ja jsem prosím fatalWir. ;)

hop®

Souhlas! *palec*

Zazálohovat, pokud něco chcete zachovat. A pak provést čistou instalaci systému a SW, který budete potřebovat a používat. Vyhnete se mnoha potížím a při instalaci si comp nastavíte "k obrazu svému"!

hodnocení

0x

Nejde vytvořit nový účet s vaším jménem a oprávněním administrátora?

iz*
hodnocení

0x

Souhlasím s Fatalvirem: Naformátujte NB a přeinstalujte systém. Uživatelský účet si vytvoříte v průběhu instalace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]