Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
když hraji jenom The sims 3, tak zničeho nic se vypne obrazovka a hodí se mi okýnko No video imput. Jedině jak to dám dopořádku je vypnutí a zapnutí PC a nebo restartování. A když třeba nemá mzapnutou hru, tak PC může běžet celý den, bez takovéto chyby. Co to tedy je? Nikdy jsem s tímto neměl žádný problém. Začalo to dělat asi tak před 14 dny. Děkuji předem za odpovědi.
Zdravím,
pro jistotu, jiný kabel k monitoru jste zkoušel? Spíš bych to ale viděl na problém s přehříváním grafické karty (to by se mělo projevit i při hraní jiné hry). Když PC po ztrátě signálu od grafiky restartujete, jde ta hra spustit znova? Za jak dlouho potom zase dojde k tomuto problému?
Ve hře je asi nastavené rozlišení či obnovovací frekvence, kterou monitor nezvládá. Jaký máš monitor? Zkus kliknout pravým na zástupce hry a ve vlastnostech zaškrtni tuhle možnost, pokud se potom hra spustí normálně, tak v nastavení nastav menší rozlišení. Konkrétní rozlišení kdyžtak poradím, když nám sem napíšeš jaký máš monitor.
doplněno 12.06.13 16:16:V tom případě zkus přeinstalovat ovladače grafické karty. V tom lepším případě se problém vyřeší a v tom horším to bude dělat dál a tím pádem by to mohlo být špatnou grafickou kartou.
Dobre odpoledne.
deje, se to jen pri teto hre, pri jine ne. Kdyz se to stane, nezbxvs nic jineho, nez to restartovat a hru musim zapnout znova. Deje se to pokazde, kdyz tu hru zapnu asi tak 10-15 minut po zapnuti hry. Kdxz napriklad hrsji Cities xl 2012, kde msm mesto pres celou mapu, s 2 miliony obyvatel, hra jede v poradku dal. Zajimave je to, ze the sim, mam v pc asi tak pul roku a zaclo to delat pred cca 2 tydny,tak nevim, monitor napisi,az budu doma,jsem jeste ve skole a pisi bez interpunkci, protoze na tabletu by to bylo na dyl. Dekuji,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.