Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adobe Flash Player - instalace

Od: wydra® odpovědí: 5 změna:

Před asi dvěma týdny mi začalo po kliknutí na video vyskakovat hlašení, že potřebuji nainstalovat nový Adobe Flash Player.

Ale ať jej stahuju a instaluju jakkoliv, videa dál hlásí , že potřebuji novou verzi a nabízejí mi link ke stažení z Adobe page.

Používám několik dost let FF a jedu na Win 7 64bit.

FF jsem reinstalovala, AFP také. V task manageru je firefox *32 , instalovala jsem pro 32 bit, i pro 64 bit. Už si nevím rady.

Doplňuji, že při instalaci vypínám antivir, jak je požadováno.

V IE problém není, přehraje vše bez problemu!

Jenže IE kvůli tomu používat opravdu nezačnu.

Problémy jsou od toho, aby se řešily a já to vyřešit musím, to není možné, aby to nešlo!

Na jakýkoliv názor a radu jsem velice zvědavá a věřím, že mi tu poradíte dobře. ostatně jako vždy :)

Děkuji už nyní a dobrou odpověď ocením!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a ty nové verze AFP jste instalovala postupně nebo najednou, resp. jsou ve Firefoxu obě?

Zdravím!

doplněno 11.07.13 09:44:

Zkuste se podívat do nápovědy pro instalaci AFP (jsou tam i obrázky), jestli tam něco najdete k vyřešení Vašeho problému.

helpx.adobe.com/...

hodnocení

Ne, vždycky jsem odinstalovala a znovu instalovala . Teď je tam ta, kterou mi přímo Adobe nabízí.

Divné je, že kdykoliv před tím byly avizované aktualizace, nic jsem neřešila, zaktualizovala a bylo.

On je AFP na Internet Explorer a AFP na ostatni prohlížeče. Proto ti to v IE jde a jinde ne. Stahni si správnou verzi.
hodnocení

Stahuju spravnou verzi od zacatku a i to tu pisu

get.adobe.com/...

Adobe Flash Player - instalace

hodnocení

Vyzkouešela jsem i nápovědu, NIC. Tak jsem udělala tu poslední možnou věc OBNOVA SYSTEMU . No a už je to v poradku :) Takze dekuji za snahu a sobe za vyreseni! Skoda, ze si nemohu ohodnotit vlastni odpoved :) Nicmene kdyby nekdo prece jenom jeste mel podnetnou odpoved, muze se hodit .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]