Nejste přihlášen/a.
Váežné přátelé
snažím se přetáhnout stará rodinná videa z vhs na dvd. POřídil jsem si easycap capture, jehož součástí je program
Ulead VideoStudio SE DVD
Když už se mi podařilo propojit a nastavit vše tak aby šel pškný obraz a zároveň zvuk začal jsem přetahovat a celkem bez problému paráda, ale k čemu přetahovat od pulky kazety když musím od začátku a ve chvíli kdy jsem přetočil kazetu na začátek, popřípadě vložil do přehrávače kazetu jinou a začal přetahovat po zhruba vteřině a pul se objeví přiložená hláška, nějak nerozumím co je dke špatně, co mám změnit děkuju
Dobrý den, nevím, jaká to je chyba, ale vidím v záhlaví programu, že tvoříte video v normě NTSC. Já bych ho rozhodně dělal v normě PAL. Ale, nevím, zda by to odstranilo problém. Zdravím!
doplněno 11.06.13 08:14:Také se podívejte na nastavení časové osy - zdá se, že nezačíná na 0 (počátku), ale je tam nějaká hodnota, která je větší, než celé video. Možná hledat tu úpravu času i v nastavení programu, resp. v podmínkách pro vlastnosti výsledného videa. Já to ale nemohu vyzkoušet, protože už tento program nemám, ale kdysi jsem ho používal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.