Nejste přihlášen/a.
Ahoj, myslíte že mi stačí 32gb ssd disk na windows7? Klidně si koupím i větší ale jsou neskutečně předražené...
Ano mám exterák 2TB plus ještě bude 6TB, takže o místo na data se nebojím, ale jde mi o to aby to pojmulo celé windows plus programy které chtějí nainstalovat... nikde jsem se nedočetl kolik zabírají windows
Čistě pro Win7 stačí bohatě, otázkou je, co na disk budeš chtít kromě nich a jak systém nakonfiguruješ (např. tempy, swap, hiberfil... apod. je vhodné dát jinam) - koneckonců- počti si např. toto ... A - není vhodné disk příliš zaplnit instalací dalších programů.
doplněno 11.06.13 01:27:BTW - Win7 se vejdou do 15 GB - cca - protože velikost instalace je závislá, mimojiné, na instalovaných jazycích, na HW, samozřejmě na aktualizacích...
doplněno 11.06.13 01:44:Jen na instalace programů ano - tempy a swapy dej jinam...
Tak asi vezmu nějakej 64gb, s tim se vejdu do dvojky.. No windows proff. bez aktualizací.. a prográmky, jen nějaké ty základní (firefox, kmplayer, deamon... ty toho moc nezaberou) + solid edge, MS office, MS visio, hry nehraji.. to by mělo stačit ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.