Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wifi-přestala fungovat - kod 10

Od: volnasek odpovědí: 2 změna:

ahoj, nemáte někdo tušení, v čem by mohl být problém. windows xp, nedělal jsem žádné změny (přeinstalace nebo tak) a po třech letech přestala fungovat wifi. u ovladače to píše chybu kod 10 zařízení nepracuje správně. odinstalace, přeinstalace ovladačů nepomáhá. (myslím že je to intel wifi 2200bg - notebook dell D600)

poprvé pomohlo, že jsem wifi kartu vyndal ze slotu, zandal, zapnul pc a wifi normálně pracovala hned po zapnutí. nicméně jakmile sem počítač vypnul, wifi zase píše vykřičník a kod 10. týden zkouším přeinstalovávat ovladače skoro každý den a nic. už sem nad tím zlomil hůl, včera zapnu počítač a vše zase ok. vykřičník zmizel, název wifi karty stejný. vypnu pc a opět the end

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, obávám se, že půjde o chybu hardware. Asi tam bude elektrická závada a sběrnice není správně napájena a odpojuje tu kartu. O důvodech budu spekulovat - podpětí od zdroje (prach v NTB), závada na základní desce, přehřívání NTB (zase by to mohlo být prachem), poškozená wifi karta atd.

Já bych asi hledal závadu v hardware. Zdravím!

doplněno 11.06.13 08:35:

Rozumím tomu správně, že jde o NTB? U PC bych asi zkusil jiný slot, ale u NTB nevím. Ale, zdá se, že se závada projevuje po zahřátí, což by mohlo mít příčinu ve vysoké teplotě, resp. špatném chlazení. Pokud se tak již nestalo, tak vše vyčistit od prachu.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Pokud se mi povedlo vygůglit, tak je to hláška jakési všeobecné chyby, která může zahrnovat cokoli. Pokud jsi odinstaloval a znovu nainstaloval ovladače, tak už vidím jedině možnost zformátovat a znovu nainstalovat OS. Pokud ani to nezabere, tak se tím potvrdí HW problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]