Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

GPU a CPU -> nové hry

Od: 48ondra123 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, sestavuju si nový PC na hry a chci se zeptat jestli tahle grafika obchod.hcv.cz/... , a tenhle procesor alza.cz/... + 16gb ram ddr3 budou stačit na rozjetí např BF3, COD ghosts, FC3, AC3, atd...Já osobně si myslím, že ano, ale chtěl sem znát názor ostatních. Předem díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No jako já mám horší počítač a rozjedu ty hry. Já kvůli očím hraju hry na minimální detaily. Nevidím proč by tvůj počítač měl mít problémy s nějakou hrou. Na maximální detaily to nevím, ale zase, čím lepší grafika ve hře tím je větší spotřeba počítače a tím z toho více bolí oči.

k2

Muzete vice rozvest myslenku prime umery mezi spotrebou PC a bolenim oci.

zajixxx*

Oči bolí až příjde účet za elektriku, a pak i slzí že :)

Dělám si pr... xD ... já myslel že právě z nízkého rozlišení atd, bolí oči ... nedokáží pořádně zaostřit..když není na co :)

Čím je vyšší rozlišení a max. detaily-vyhlazování atd., tak mě ta nádherná grafika u hry nepřijemě píchá do očí, zejména, když mám zapnutý antialiasing, já nosím brýle a dvakrát jsem byl na operaci s očima, no a logicky čím jsou lepší deaily ve hře a vyšší rozlišení tím je taky vyšší spotřeba počítače.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]