Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Je tomu asi týden, kdy se mi začalo objevovat na obrazovce, že tento zásuvný modul je zranitelný a nebezpečný a že ho musím znovu aktualizovat. Vůbec tomu nerozumím. Objeví se takový šedý rámeček a v něm je namalovaný jakoby dalekohled, nebo co to je. Používám prohlížeč Fierfox. Když jsem klikla na obnovit tak je u toho děsně dlouhé povídání, kterému nerozumím ani zbla. Tak Vás prosím, jestli by mi to někdo nějak nevysvětli, abych zase neudělala nějakou velkolepou koninu, která by se s obtížemi napravovala.
Je to pokaždé v místech, kde jsou nějaké fotografie, nebo spíše reklamy, po mé pravé straně, nebo nad nějakým článkem. Ne že bych na ty reklamy neustále civěla, ale vadí mi to. Tak Vám děkuji za ochotu. S.
Ve Firefoxu takhle varují před starou verzí Javy, stahněte si Java 7 Update 21 tady - slunecnice.cz/... a měl by být pokoj.
Takhle se hlásí spousta zásuvných modulů. Zvlášť, když se dlouho neaktualizují.
Zmáčkněte Ctrl + Shift + A, otevře se vám Správce doplňků. Vlevo klikněte na Zásuvné moduly a nahoře na malý modrý odkaz Zkontrolovat aktuálnost zásuvných modulů.
Otevře se vám stránka Firefoxu a tam uvidíte, které Zás. moduly , jsou ty zranitelné. Vpravo budou červené nápisy Zranitelný a Aktualizovat. A názvy těchto Zás. modulů nám se písněte.
Dobrý den, patrně Vám to hlásí nějaký doplněk, který máte ve Firefoxu nainstalovaný. Podívejte se do Správce doplňků ve Firefoxu a buď ho aktualizujte nebo zakažte. Změna se projeví až po restartu toho Firefoxu. Zdravím!
doplněno 10.06.13 17:05:Asi tam máte doplněk, který má blokovat reklamu na stránkách a už je novější verze. Napište jméno toho doplňku.
Jste všichni tři moc hodní a já Vám děkuji. Dnes a zítra mám perný den, zase řeším montáž oken a mám z toho hlavu jako balón. Ale doufám, že zítra večer už to budu mít vyřešené a tak se na to kouknu a budu postupovat dle Vašich rad. Samozřejmě se ihned ozvu, a podám hlášení o tom, jak mi to jde. Zatím ještě jednou děkuji.
Děkuji ještě jednou za dobré rady. Přišel můj syn, něco tam v cuku letu naťukal, jak to dělal nevím, ale už tam zatím ten podivný šedý rámeček nemám. Jak dlouho to bude trvat nevím, ale pokud se mi to zase objeví, určitě se vrátím k Vašim radám a budu postupovat podle nich. On člověk nikdy neví, na jak dlouho ta ochrana je. A hlavně nevím, co to ten můj kluk udělal. Měl vztek a brblal u toho, že jsem neschopná...:D
Dobrý den, tak, až bude někdy chvilka a syn se zklidní, tak si to nechte raději přesně ukázat, co v tom PC a FF udělal. Bylo by to dobré vědět do budoucna. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.