Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s připojením pomocí síťového kabelu

Od: hans117* odpovědí: 17 změna:

Dobrý den,

Mám problém s připojením k internetu pomocí síťového kabelu. Když připojím síťový kabel do mého notebooku(Win7) jako kdyby se nic nestalo. Když ovšem připojím kabel k druhému notebooku(win XP) připojení funguje bez problému. Prosím o rady, díky.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Definujte stav "nic se nestalo". Ukaze se dole na liste neco ve smyslu "sitovy kabel byl pripojen", sviti ledka na sitove karte?

hans117*
hodnocení

Ne, nic se v liště po připojení neukáže. Jako kdybych kabel vůbec nepřipojil.

aaaaaa*
hodnocení

0x
na bat nebo napájen ze zásuvky? Někdy mají ntb vypnutou síťovku při provozu na bat kvůli úspoře.
hans117*
hodnocení

Zatím jsem to zkoušel jenom při provozu na baterii.

aaaaaa*
a když na zásuvku?
hans117*
09.06.13 16:17
hodnocení

Taky nic.

praivo*
hodnocení

0x

Svítí LEDky na konektoru?

hans117*
hodnocení

Buď jsem slepý, nebo tady žádné ledky na konektoru nejsou

kangaroo*
hodnocení

0x

Správce zařízení - ovládací panely je tam vidět sítová karta a píše se tam vše OK? Když zadáte do příkazové řádku (černé okno) příkaz: ping 127.0.0.1 co vám to následně vypíše?

hans117*
hodnocení

Tohle se ukáže

Problém s připojením pomocí síťového kabelu
hans117*
09.06.13 16:52
hodnocení

Problém s připojením pomocí síťového kabelu #2
mowla*

Chybí nainstalovaný ovladač na Ethernet LAN, pokud nemáš ovladače na disku, stáhni si je z webu (podle typu notesu)...

hans117*
hodnocení

Kde si to můžu stáhnout? Mám notebook Acer Aspire 7739ZG a vždycky mi to vyhodí nějakou varovnou hlášku.

ladinpraha*
hans117*
hodnocení

Nelze na to kliknout :)

hans117*
hodnocení

Stáhnul jsem si to, ale při instalaci to háže tohle...

Problém s připojením pomocí síťového kabelu #3

kamzl*
hodnocení

0x

Když už budeš při tom stahování ovladačů pro LAN nezapomeň na WLAN drivery(musíš mít ten správný sou tam asi 3 na výběr) a Driver pro BIOS si stáhni, to ti rozsvítí ty nefungující info LEDky-

acer.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]