Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.
Změnil jsem operační systém z Windows XP na Windows 7. V tomto novém systému nelze nainsatlovat ovladač pro připojení Joysticku (Genius - MaxFighter F-31 U Vibration), přesto, že se instalace provádí z CD. Instalace proběhne, ale ovladač se neobjeví v PC. V operač. systému XP jsem s ním pracoval bez problémů. Muže být "vinen" Win.7? Jestliže ano, co se s tím dá dělat?
Děkuji.
Může být "vinen"Win7 - je potřeba z webu výrobce joysticku stáhnout aktualizovanou verzi ovladače...
doplněno 10.07.13 22:01:geniusnet.com/... - do pole Search zadej typ (F31) a z tabulky poté zvol ovladač
doplněno 10.07.13 22:31:Sorry - do Search zadej F-31...
A nebo klikni sem - download.geniusnet.com/... - to je přímo na download ovladače na Win7,akorát nepíšou, jestli na 32 nebo 64 bit verzi...
doplněno 12.07.13 12:45:Není součástí driveru i kalibrační SW?
doplněno 12.07.13 13:14:Hmmm... Bohužel - musel bych to vidět - takto jen doporučím nějakého znalejšího kamaráda/známého nebo servis. A nebo koupi nového joy.
Díky za dobré rady.
Nejsem v této problematice žádný expert, ale přesto s Vaší pomocí a "s nasazením života" se mi podařilo Joystick nainstalovat. Aspoň si myslím. V seznamu "Správce zařízení" se sice neobjeví (jako třeba kamera), ale v seznamu "Zařízení a tiskárny" ano. Soudím, že je tedy nainstalován (odpojím USB - zmizí, připojím - je tam). Další problém ale je, že se nedá zkalibrovat - a tak je to všechno k ničemu. Nemáte ještě nějakou radu? Děkuje miju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.