Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuju poradit s vybráním windowsu

Od: betamece* odpovědí: 11 změna:

Dobrej, potřeboval bych kde bych mohl sehnat česky a zadarmo program na XP Movie maker, předem děkuju :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

He? Movie Maker je snad součástí Windows, ne?

betamece*
hodnocení

no jo ale já bych potřeboval 2.6

Děláš si srandu?

microsoft.com/...

betamece*
hodnocení

ale já potřebuju na Windows XP

dzordz*

windows.microsoft.com/...

Takže bohužel.

pavel13*
hodnocení

0x

zapátrej na google zvládne to každej to ale musíš chtít

betamece*
hodnocení

ale když jsem nákej stáhnul kde bylo na XP,... TAK STENĚ MY TO NAPSALO NEJDE ŽE TO JDE NA VISTU PAK JSEM STÁHNUL DALŠÍ A TAM NA WINDOWS 7 ATD, tak že nevím kde to sehat na XP

ellhonza*

Nemůžeš si prosímtě stáhnout jiný video editor?! SonyVegas a podobný fičury? *zed*

Tak Sony Vegas je více než dobrej editor. Jen tady se dá pouze poradit, že se nestahuje, nýbrž kupuje, není až tak úplně levnej a není v češtině, což je pro dost lidí nepřekonatelný problém.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Windows Movie Maker 2.1. je součástí Windows XP a není ho potřeba odnikud stahovat. Teprve ve Win7 už není součástí a je potřeba stáhnout Windows Live Movie Maker. Tady máš funkční verzi, ale pochybuji, že bude v češtině.

frkotou*
hodnocení

0x

Zkuste ještě tohle slunecnice.cz/...

doplněno 11.07.13 11:33:

ulozto.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]