Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obnova odstraněné pošty z Outlooku

Od: wydra® odpovědí: 10 změna:

Tak mám stejný problém, jako už jsem tu zmínila před časem. To jsem se s tou odstraněnou poštou smířila s tím, že za to asi nějak můžu sama. Ale tentokrát vím, že ne! Opět jsem oznacila vše v odstraněné poště a ono se mi odstranilo vše i v doručené!

Nerozumím tomu proč? Používám outlook MS Office 2007.

Hledala jsem v napovedach a nasla jsem, ze to lze obnovit vse, ale z predpokladu, ze pouzivam Exchange Server 2007.

A s tim si nevim rady.

Pomohl by mi tu nekdo, prosim?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

1x

Outlook mate napojeny na seznam/google? Pres co. imap/POP3? Leda z eby posta zustala nekde na serveru, jinak to vase odstraneni je asi nevratny proces.

exchange server je jiny typ serveru, ozuviany predevsim v podnicich. Umoznuje krom posty dalsi vychytavky jako je sdileni kontaktu, kalendaru a podobne. Takovy groupware.

hodnocení

POP3 Seznam, bohuzel, IMAP Seznam nepodoruje. Budu se musel prestehovat kompletne na Gmail.

Ten Exchange zminuji v napovede Outlooku, tak jsem si myslela, ze by to slo. Nechapu vubec, proc se to deje, Jestli uz te posty bylo mnoho? Hodne mailu si ukladam do zvlastnich adresaru, ty nastesti zustaly. Minule i ted.

Dekuji za snahu!

paw*

Seznam IMAP podporuje. napoveda.seznam.cz/...

Nemate nahodou v outlooku nastavene automaticke archivovani? a epribyla vam tam slozka archiv? Jinak y se nic mazat samovolne nemelo. Jak stare poslozka vam zmizely?

K archivaci neco pisou zde office.microsoft.com/... Pouzivam Outlook 2010, taye musite dle navodu.

hodnocení

@pav

Ráda bych poděkovala 1000x za tuto odpověď, bohužel, mohu jen 1x kliknout. Nejen ze mi pomohla (právě se tím nastavením probírám) ale zjisitla jsem, že konečn+ seznam podporuje IMAP. Nevím kolik let zpátky to je, ale diskutovala jsem s heldeskou a bylo mi řečeno, že bohužel, ale že se IMAP chystá. Horizont zprovoznění neznámý. A tak jsem to pak neřešila už.

Jeden i jedna se stále učí, děkuji, děkuji, děkuji za snahu ochotu!

doplněno 10.06.13 11:30:

Ano, mela jsem nastavene archivovani! Uz jsem to odklikla. Ze by to slo naimportovat zpet z APP data?

fidonet*

Netuším s jak chytrou podporou hovoříte, ale IMAP na seznam.cz normálně funguje, běžně jej používáme. Z cele diskuze jsem nepochopil jaká pošta se Vám ztratila a zda se ztratila doopravdy, nebo ji jen neumíte najít. Poštu si lze ukladat do externího souboru, což je v Outlock uplně skvělý, a pak jen vyhledávat. Já mám v Outlocku asi 25 podsložek, aby se vše třídilo, SPAM systém, který je lepší než jinde, a hlavně poštu uloženou od roku 2003. Takže kdykoli si vzpomenete, na to co jste v posledních 10 letech napsala, kliknete na příslušný rok, a dáte vyhledat podle jakýchkoli vyhledávacích slov. Vysledek máte do minuty. Absolutně se nemohu stěžovat. Navíc skvělá věc, je v tom, že soubory si klidně odvezu na chalupu, kde nemám ani internet ( ani nechci ) a tak si v klidu čtu poštu a vyhledávám, co se kdy a kde řešilo. Pokud máte společná meil, třeba 300 lidí na nějaké veděcké nebo diskuzní skupině, tak je IMAP, uplně nejlepší věc,

hodnocení

@fidonet

V Outlooku mam v mnoho podslozek, ale v obycejnych mailech v dorucene poste ponechavam maily ktere si ruzne oznacuji barevne. a mam je stale na ocich.

Je pravda, ze dalsim, hlubsim nastavenim Outlooku jsem se nezabyvala. Nastavuji vzdy to, co bych potrebovala, co mi chybi.

Mam evidentne znacne mezery, nevim, ceho vseho je takovy Outlook schopen!?

Rada si necham poradit, diky!

Spamy nastavuji stale, uplne odstraneni si nemuzu dovolit, protoze bych prisla o mnoho posty. Tak filtruju co se do Outlooku vejde. Ale stejne kazdy den alespon 2 prijdou do dorucene posty a nejake do nevyzadane. Zurim, nevim co s tim.

fidonet*

Spam filtruji vděmi zpusoby. SPAM, který označí přímo provider ( seznam.cz) a pak vše co není s koncovkou.cz, filtruji do jiné složky na serveru ( nestahuji) , ale od každé si nechám zaslat info, že přišla. Pak se rozhodnu, zda ji chci. pokud je to někdo nebo něco, co chci pravidelně dostavat, nastavim filtr, že pošta xx@yy.com nebo jiná, se má přesunout do doporučené, a tu si outlock stahne.

Jinak je krasna knižna o Outlocku, se kterou jsem se učil všechny nastavení a vychytavky. pokud o ni máte zájem napište ( poradte@dyk.cz) a pak pošlu.

Já si stare roky přesunuji do podložek, aby se hlavní složka (doporučená) nepřehlcovala a zbytečně nezabírala místo. Jinak je taky možno používat různá uložiště, což 100% doporučuji, abyste o poštu nepřišla, když se pokazí PC a vy musíte reinstalovat Windows. poštu starší 10 let mám na CD, ale nikdy jsem tak staré zprávy nehledal.

hodnocení

Neuvěřutelné, nechápu, nerozumím, ale úplnou náhodou jsem nasla veskerou postu tady v tech slozkach! A jeste se pochybne natridila. To udelala ta archivace?

Ale diky vam vsem jsem se zas neco priucila, nastavila IMAP , zrusila automatickou archivaci a trochu pozmenila ukladani posty.

Obnova odstraněné pošty z Outlooku
paw*

Je mozne, ze to udelala archivace. Pri prvnim spusteni outlooku 07 se zapina sama. Pokazde jsem ji vypinal. Ono i O2010 neni zadna slava z hlediska archivace. jedina funkcni cesta mi prisla si vytvorit archiv a pak si postu vyfiltrovat a presunotu rucne.

fidonet*

vydíte, psal jsem Vám, že lze složku "nechtě" přetáhnout. není to ostuda, když se to stane, jen je potřeba koupnout, kde Vám vznikla nová podsložka. Nevěřím, že to udělala automatická archivace, to by byla sakra náhoda. navíc bych archivaci uplně zrušil a archivoval ručně, neboť kdo ví lépe než vy osobně, kam a co chcete zaarchivovat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]