Ahoj lidi, potřebuju od Vás radu o Mirandě: mam skypa, ale taky okruh lidí, co používají ICQ, tak jsem dneska nainstalovala ICQ6. Někde tady u Vás jsem se dočetla, že ICQ zatěžuje systém a že než ICQ, tak raději Mirandu. Ve skutečnosti vlastně nevím, co miranda je a jak funguje. Potřebuju nějak polopaticky (pro blbce - znáte mě) vysvětlit o co vlastně jde, případně doporučit i nějakou verzi Mirandy ( mám W. XP). Taky jsem kdesi četla, že po intalaci mirandy špatně funguje ICQ nebo co. Vážně nevím, tak mě nějak nakopněte, buď pozitivně nebo negativně. Díky St. Pa, bou noc.
myslím že stím icq to nebude tak horké co se týče systému, neteř ho měla na pc intel 400MHz a RAM 128 a nikdy jsem od ní neslyšel že by měla nějaké problémy a já osobně ho taky používám a zatím v poho, akorát jsem si ho zrušil po spuštění protože mě rozčilovalo když mi při každém startu načítalo.Někdy je lepší si to vyzkoušet než dát na řeči.
miranda je takove jine ICQ, pouziva stejnou komunikaci, ale vypada jinak - tot ve zkratce na vysvetlenou. Ja misto ICQ pouzivam QIP a jsem maximalne spokojeny. Rychle se spousti a mam verzi, kterou mam na flashce, takze je vsude se mnou
Miranda je dost dobrá alternativa ICQ, ale velký problém u ní je najít tu správnou verzi. Je jí totiž spousty a né každý ví co jaká verze obsahuje a jak je dobrá. Každopádně pořád lepší než mít nainstalované ICQ. Po pravdě jsem dost dlouho pracoval s ICQ5 .. a jinými verzemi, po častých problémech s padáním ICQ, či dostávání a posílání spamových zpráv jsem se rozhodl pro mirandu. Dlouho jsem používal něco podobného: slunecnice.cz/... ... verze se mění a né vždy je ta novější verze přínosem. Dnes používám QIP-a, tyto alternatyvy stačí jednou dobře nastavit a pak už nebude problém, navíc toho nabízí mnohem víc něž ICQ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.