Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Systémová knihovna DLL byla přemístěna

Od: xcixpis* odpovědí: 16 změna:
Systémová knihovna DLL user32.dll byla přemístěna v paměti. Aplikace nebude pracovat správně. Důvedem k přemístění bylo, že knihovna DLL C:/WINDOWS/system32/SETUPAPI.dll zabrala rozsah asres vyčleněných pro systémoné knihovny DLL systému Windows. Dodavatel knihoen DLL by nel dotat novou verzi.
nevíte někdo co s tim? dělá mi to při zapnutí PC a při puštění nějakých programů a nebo když spustim nějake CDsetup :(

Systémová knihovna DLL byla přemístěna

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xcpixs
hodnocení

to ACU.exe je jedno z toho co se mi objevi..jeste se mi obejvuje i CDSETUP.dll i iframwrk.dl myslim

xcixpis*
hodnocení

ty visty to tam mam vzhled...jinak mam xp...od te doby co tam mam vzhled tak to dela...ale moc lidi si na ten vzhled nestezovalo tak nevvim proc :(

hodnocení

0x
Už se to tu řešilo poradte.cz/...
xcixpis*
hodnocení

ale tam se vsude resil prvek C:/WINDOWS/system32/HHCTRL.OCX, ale ja mam namysli C:/WINDOWS/system32/SETUPAPI.dll..chapeš?
Stejná chybová hláška chápeš?
xcixpis*
hodnocení

ale to jen stejne vypada ale bude to o necem jinem kdyz to dela u jineho teho souboru...to ze ta veta je stejne neznamena ze je to to stejne...vsechny rady o tom sem zkousel ale o tem setupapi.dll nic neni tak proto se ptam jestli to nekdo uz nemel...ale stejne to neni...
Zkus si nainstalovat tuto záplatu, snad ti pomůže:
download.microsoft.com/...
přesně k tomu se tazatele pokoušim dokopat :) Ale zdá se že raději bude lamentovat nad tim jestli to tim opravdu je když to ani nezkusi *nevi*
Hele, ale to asi neklapne. Ta záplata je pro XP a on má asi, chudák, už Visty :(
Prave ze nema, v 1. odpovedi to upresnuje :)
xcixpis*
hodnocení

HEJ! neboj...nejsu tak blbý...to už jsem dááávno zkoušel...neboj se že sem neprošel všchno to podobné co se tu radí...to prostě fakt nefunguje!...rozumíš?:)...a proto se ptám jestli nekdo neco neměl takové stejné ;)
Nejsem hej, jem Mav! Z toho co píšeš neni zrovna jasné že jsi to udělal, pořád jsi jen hloubal že to tim nebude. support.microsoft.com/...
si projdi tohle, jenom to je na supportu microsoftu...uvidis...

xcixpis*
hodnocení

no tak na tom microsoftu jsem toho moc nenasel...jen tam ta aktualizace ktera mi nepomaha :(...zjistil jsem ze je to vistamizerem...kdyz ho oddelam tak je zas vse OK...ale nikomu to nedela tak nechapu proc me...vistamizer se mi libil :(...jinak dik mave a sorry ze sem tak valil...to jsem delal uz z nestastnosti ze to nejede...asi s tim nic nenadelam no...
OK.
Docela jsem ten vistahumus hádal,ale řikal jsem si když to neřiká tak třeba ho má už dlouho a začalo to teď ;)
xcixpis*
hodnocení

Tak jako nevim...na PC mi jede vpoho...ale na notebooku mi to vyskočí no :/...chtel jsem neco pekneho no...nakonec jsem si stahl xenomorph a zatim to vypada vpoho :) ale zahada to je ze to neslo no...:/
xcixpis*
hodnocení

ale kdyby na to někdo došel tak budu jen rád, když poradíte :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]