Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekají se mi hry

Od: razi odpovědí: 9 změna:

Dobrý den. Mám dobré PC ale pořád se mi tam sekají hry. Kdyz jí nainstaluju tak se třeba první hodinu hraní seká ale pak jede normálně, a potom se třeba zase na chvíli začne sekat a pak zase ne. Vůbec nevím čím to může být. Tady jsou parametry mého počítače

Procesor: AMD FX 6100-Six Core

RAM: 8 GB

Grafika: AMD Radeon HD 7800

Základovka: Gigabyte 970A-DS3 970

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jenom obecně - patrně jsou hodně velké nároky na hardware. Zkuste v nastavení her ubrat třeba na nárocích na grafiku. Také můžete před spuštěním hry vypnout všechny nepotřebné programy, které jdou asi na pozadí. Zdravím!

doplněno 10.06.13 15:00:

Tak by to mohlo souviset s využíváním paměti RAM. Možná se z ní některý program po čase uvolnil nebo záleží na samotném využití RAM systémem.

repkin*
hodnocení

0x

Bohužel hodně žere Skype, také záleží zda máte dobře chlazený PC a jak moc ho máte zaplněný, chce to udělat údržbu, povypínat spouštění nepotřebných programů, posmazávat nepotřebné věci z PC a v neposlední řadě defragmentovat disky a opravit případné chyby v sektorech.

pali
hodnocení

0x
Veľa záleží aj na disku, určite by som skontroloval teplotu procesora, graficek karty... (napr. softpedia.com/... a ked sa procesor zahrieva príliš (>65°C) tak kupit lepsi chladic

razi
hodnocení

Divný ale je že se mi ty hry vždycky sekali jenom cca 1.hodinu hraní a pak to jelo uplně normalně i na nejvyšší detaily. A to je hodně divný. Přitom sem neistaloval žadné nové programy které by to mohly něják ovlivnit.

razi
hodnocení

Děkuji skusím odstranit nějáké programy které nepoužívám. A ještě mě napadlo jestli to nemůže být tím že mám jen zkušební verzi Windows jestli jsou třeba pomalejší nebo tak něco?

ben®

Dobrý den, programy, které nepoužíváte nemusí být hned odstraněny, ale jde o to, aby jich bylo co nejméně a najednou spuštěno. Vypnutý program nezatěžuje systém. Můžete ale smazat nepotřebné soubory a tím si uvolníte místo na HDD (např. i soubory v TEMP). Ta defragmentace HDD je také dobrá.

Ta zkušební verze OS Windows by se asi měla chovat stejně, jako jiná verze. Asi je jen osekaná, ale měla by být plně funkční. Tam bych asi problém nehledal. Možná by se dalo zkusit i otestovat paměti RAM, zda nejsou poškozené (např. programem MemTest). Zdravím!

razi
hodnocení

Děkuji. Ještě zkusím odstranit Gagety jako kalendář a tak a uvidíme :)

hodnocení

0x

Zkus taky naložit grafice pomocí MSI kombustor. Je to test grafiky, nech to běžet a sleduj teplotní graf tam.

razi
hodnocení

Může to být tím že mám hru neoriginální pouze instalovanou od mamaráda z hardisku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]