Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Shakes and Fidget krádež

Od: kostraxx* odpovědí: 4 změna:

Čau potřebuju pomoct někdo mi ukradl účet a sf nejde se mi přihlásit a ani když dám zapomenutý heslo tak to napíše neplatný účet co mám dělat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

Kontaktuj podporu ve hře popř. Policii ČR.

praivo*

Nemyslím si, že toho kostraxx vložil tolik peněz, aby se tím zabývali policajti (ti něco dělají až nad (myslím) 3.000 Kč)...

doplněno 08.06.13 11:03:

Navíc ukradnout účet v online hře, pokud pachatel není hacker (jako se to nedávno stalo ve WoT) není zrovna jednoduché, je to spíš o štěstí - předpokládám, že tazatel ho neměl dobře zabezpečen (slabé heslo).

Pamatuji si, jak, když jsem kdysi ještě hrál Travian, mě několik dní otravoval jeden hráč, který mi neustálými útoky znemožnil si účet jakkoliv rozvíjet. Tak jsem se odhlásil ze svého účtu a zkusil jeho přezdívku a jako heslo název vesnice, ze které na mě posílal ty vojáky - dostal jsem se tam na první pokus. Jestli tazatel měl účet "zabezpečen" podobným způsobem, ať se pak nediví.

shlaighter*
hodnocení

0x

Napiš buď na podporu (pravý horní roh), nebo rovnou slOnovi. forum.sfgame.cz/...

Připrav se ale na to, že budeš muset složitě prokazovat, že ten účet byl tvůj a že jsi ho i založil.

iz*
hodnocení

0x

Máte-li ještě přístupný e-mail, doporučuji změnit heslo i u něj, případně všude, kde používáš stejné přihlašovací údaje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]