Nejste přihlášen/a.
Zdavím,
poradil by někdo, jak odstranit ochanu proti zápisu ze souborů na mé flash? Soubory se mi zobrazí, ale nemohu je vymazat. jde mě ryze o jejich odstranění, zkoušela jsem už různé rady, ale stále mi je nejde vymazat.
Zde se jedná o chybu paměti, nejde odstranit (vlastní zkušenost). Jediné, co můžeš udělat, je vzít kladivo a pořádně do toho praštit, pak užb se k těm souborům nikdo nedostane
Myslím, že by to šlo i s těmi napájecími
Škoda, že nemám pořádnou kameru, kdesi se mi tu válí 4GB Kingston DT G2 vykazující přímo tuto chybu. Jen ho najít...
Popřípadě připojit 24V ~ na datové piny (to jsou ty uprostřed). Pak je to i s krásnejma kouřovejma efektama.
U těch datových bych řekl, že bude větší jistota. Popřípadě jeden drát vždy na dva krajní piny.
Já tu sice kameru mám, ale můj Kingston DT 100 G2 jede zatím bez problémů. Kdysi jsem někde měl 2GB reklamní flashku od T-Mobile s tou samou vadou, ale tu už vzal čas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.